Fredrik Bakkelund 6

Flere gode redninger i første omgang, og sørget dermed for at FIL bare lå under med ett mål til pause etter en meget svak førsteomgang.

Christian Arnesen 4

Litt for ofte på etterskudd og litt rot med ballen i beina. Tatt av etter 80 minutter.

Jonathan Barlow 5

Løser stort sett ting bra og er konstruktiv med ballen. Tar litt for store sjanser ved noen anledninger.

Marcus Sletten 5

Står bra i duellene og er taklingssterk. Også han er litt overivrig med ball på egen halvdel til tider. Scorer reduseringsmålet når han pirker returen fra Grunnvolls frispark over streken.

Joakim Nilsen 5

Tilbake fra lyskeskade og har grei kontroll på høyresiden. Mye med offensivt og har noen fine raid, men innleggskvaliteten er svak. Av etter 63 minutter.

Andreas Løvland 4

Ikke så god som han kan være og blir litt anonym i perioder. Legger imidlertid ned en solid jobb og får for det.

Tobias Schjetne 5

Mye involvert i sin ankerposisjon på midtbanen. Gjør ting enkelt og er flink til å gjøre seg spillbar, men har enda mer å gå på - i likhet med resten av laget.

Mathias Bendiksen 3

Finner ikke helt posisjonen sin, blir løpende mye imellom og blir for lett dratt av i presset. Byttet ut etter 62 minutter.

Tom-Erik Bang Kristiansen 4

Har ikke helt kontroll på siden sin og blir satt på noen prøver. Som alltid villig til å være med fremover når sjansen byr seg, men i likhet med Nilsen på motsatt kant, er innleggene av laber kvalitet.

Jonas Simonsen 3

Vil fryktelig mye og jobber bra, men får det ikke helt til. Samtidig får han lite å jobbe med fra lagkameratene.

Sega Ngom 3

Kan settes i samme kategori som Simonsen. Vil mye, men klarer ikke å skape allverden. Nærme scoring når FIL presset på slutten.

Vebjørn Grunnvoll

Tilbake fra skulderskaden han pådro seg mot HamKam når han kommer inn etter 62 minutter. Gir FIL noe ekstra med fysikken sin og skyter frisparket som treffer stolpen og senere leder til reduseringsmålet. Nærme enda en scoring helt på tampen.

Truls Torblå

Inn for Nilsen etter 64 minutter. Flink til å bruke farten sin og kommer seg til flere innlegg.

Sverre Skoglund

Inn for Arnesen etter 81 minutter. Rekker ikke markere seg nevneverdig.