[Endelig helg!]

– Har du noen planer for helga?

– Ja, og den planen går ut på å være sammen med frue og barn hjemme og bare slappe av. Være ut hvis været blir bra.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Det var den store UKM-festivalen på Finnsnes med innslag på høyt nivå. Der var det mye bra, og noe som kan bli bedre. Jeg fikk heldigvis sett en del innslag mellom slagene.

– Har du noe stort forbilde?

– Det er flere, men hvis vi velger musikk så er bandet Led Zeppelin helt på topp i min verden.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Naturen, den er fantastisk enten du sitter på veranda hjemme eller kjører på butikken. Man har den rundt seg over alt.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Flere scener, ikke minst for unge og lovende band og artister som ikke har noe sted å vise seg fram. Nå er stort sett den eneste scenen vi har kulturhusene. På Finnsnes har vi Pinne, men det er jo en scene for voksne og etablerte musikere.

– Hva leser du og ser på TV?

– Jeg leser en del aviser på nett, blant annet Folkebladet. Jeg ser ikke så mye på TV, men prøver å få med meg «Bit for Bit». Og så fotball, der jeg må ha med meg kampene til Rosenborg. Det har vært mitt favorittlag siden jeg var liten.

– Hva synes du om Folkebladet?

– Folkebladet leser jeg hver dag, mest nettutgaven. Det er en fin lokalavis der man kan holde seg oppdatert på det skjer i vårt område.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– At jeg var en snill og grei og hjelpsom person ville være et godt ettermæle for meg.

– Har du noe drømmereisemål?

– I forbindelse med mitt yrkesvalg har jeg faktisk vært en god del steder allerede. Men av en eller annen grunn er Australia et land jeg har lyst til å reise til. Kanskje fordi det er så forskjellig fra vårt land, men også på grunn av klimaet.

– Hva er den perfekte lørdagskelden for deg?

– Slappe av hjemme sammen med familien, leke litt sammen med barna og ha det fint.