Fredrik Mjøen Bakkelund 6

Blir ikke satt på de store prøvene. Er trygg i det han ellers foretar seg.

Marcus Sletten 5

Har grei kontroll bakover. Får ofte 2-3 mann på seg, men kommer seg fint fra det.

Jonathan Barlow 6

Ryddig kamp av forsvarssjefen. Rolig og behersket med ball og vinner mange viktige dueller. Nære scoring på tampen av første omgang.

Andreas Østeraas 5

God jobb bakover og hindrer Skeid i flere av angrepene. Får gult kort i sin aller første takling i kampen.

Truls Torblå 5

Får brukt sin fart fremover og kommer til noen farligheter. Jobber godt gjennom hele kampen.

Andreas Løvland 7

Så nære så nære når han dundrer ballen i tverrliggeren. Jobber seg enormt opp gjennom kampen og fremstår etterhvert som FILs bestemann.

Tobias Schjetne 5

Gjør kloke valg, men også noen merkelige. Jobber godt og bidrar med løpskraft på midten.

Mathias Bendiksen 5

Blir en duellkamp for unge Bendiksen på midten. Kommer godt ut av krigen på midten. Litt upresis i noen avleveringer.

Fredrik Lund 4

Kommer ikke helt til sin rett på venstrekanten. Bedre defensivt enn offensivt. Ut med skade etter 81 minutter.

el Hadji Sega Ngom 4

Glimtvis flink, men det blir for ofte bare nesten. Lugger litt når han skal avslutte.

Jonas Simonsen 5

Jobber seg opp i løpet av kampen og tar for seg mer og mer i duellene. Nære en fet assist på Løvlands tverrliggerskudd.