Årsmøtet ble først plottet til 28. mars, men det ble da utsatt fordi valgkomitéen ikke hadde fått på plass aktuelle kandidater til styret.

Nå, drøye halvannen måned senere, har valgkomitéen ikke lyktes med å finne en lederkandidat og årsmøtet har derfor ikke blitt avholdt ennå.

Braathen meldte pass

Roger Magnussen i FIL Fotballs valgkomité bekrefter at nåværende styreleder Herleif Hanssen ønsker å forlate vervet som leder. Hanssen tok over som leder i klubben høsten 2012.

– Vi har lenge jobbet med å få på plass en ny lederkandidat. Det har vi ikke lyktes med. De andre posisjonene har vi på plass, sier Roger Magnussen i FIL Fotballs valgkomité til Folkebladet.

Han bekrefter at Arild Braathen tidligere i vinter sa ja til å ta på seg vervet, men måtte melde pass på grunn av sykdom.

– Vi har enda noen idéer og muligheter som skal sjekkes, men det tar litt tid. Noen ønsker å tenke seg om og det skjønner man. Per nå har vi ikke lyktes med å finne en kandidat, sier Magnussen.

Han håper å være i mål med arbeidet i løpet av denne uken eller neste uke.

– Da må vi ha ting på plass i en eller annen form.

I løpet av mai

Daglig leder Ivar Holand forteller at datoen for årsmøtet forhåpentligvis er plottet etter styremøtet tirsdag kveld.

– Det står ihvertfall på sakslista. Jeg regner med det blir avholdt før mai er ferdig. Sånn sett har vi 14 dager på oss fra vi annonserer det til det skal avholdes, sier Holand.

Hvis ikke valgkomitéen kommer i mål med å finne en ny lederkandidat, er alternativet å avholde årsmøtet uten valg.

– Men vi håper valgkomitéen får det på plass. Hvis ikke avvikler vi årsmøtet uansett, så får vi ta et ekstraordinært årsmøte med kun valg senere.