Reyes har fått jobb som sportsadministrator i Haslum Fotball i Bærum.

Den blide spanjolen startet i jobben i Haslum Fotball tirsdag 2. mai.

– Haslum Fotball har som klar ambisjon å utvikle vårt sportslige tilbud i årene fremover, både innenfor barne- og ungdomsfotballen, og ansettelsen av Jorge Cuadrado Reyes som ny sportsadministrator er et viktig ledd i dette arbeidet, skriver Haslum Fotball på sin hjemmeside om ansettelsen av Reyes.

Bedre på spillerutvikling

Reyes har hatt flere roller i FK Senja blant annet som assistenttrener, keepertrener og akademiansvarlig.

Han har også erfaring som spiller i Spania og har idrettsfaglig utdannelse.

I Haslum Fotball vil han blant annet få ansvar for å koordinere klubbens sportslige planer, samt ha ansvar for akademiet og klubbens fotballskoler.

– Dette slik at vi kan bli bedre på spillerutvikling. Utvikling av våre trenere vil være et viktig ledd i dette arbeidet, skriver klubben videre.

Smil i gave

Før Cuadrado Reyes forlot Senja, skrev han et takkebrev publisert på FK Senjas hjemmeside.

– FK Senja er en del av livet mitt. Jeg setter utrolig pris på alle som har møtt meg med åpne armer og gitt meg en klem i klubbhuset, Midt-Tromshallen, Silsandhallen og til og med i matbutikken eller midt på gaten. Det er fantastisk når noen gir meg et smil i «gave». Å smile er bra for helsen og her på Senja har jeg fått denne gaven mange ganger hver dag, skriver han blant annet.

Cuadrado Reyes har nå bosatt seg på Fornebu i Bærum.

– Jeg er spent og glad for å begynne på et nytt kapittel i livet mitt, men det er også vemodig å forlate familien min. Jeg forlater FK Senja som trener, men jeg vil alltid være en del av denne vakre familien, sier Reyes i takkebrevet.

Det har ikke lyktes Folkebladet å få en kommentar fra Cuadrado Reyes.