Fredrik Bakkelund 5

Bør sannsynligvis ha frispark når ballen blir sparket ut av hendene hans på Ham/Kams scoring. Har ikke fullt så mye å gjøre ellers og tar det han skal. Virker trygg i feltet.

Marcus Sletten 6

På tross av at han er forholdsvis liten til stopper å være, tar han meget godt for seg i duellene. Trygg med ballen. Gjør alt i alt en god kamp. Byttet ut etter 79 minutter.

Jonathan Barlow 6

Quint Jansen vil nok alltid savnes på Finnsnes, men Jonathan Barlow ser ut til å løse sin nye rolle bra. Rolig som skjæra på tunet og meget klok i det han foretar seg. Som alltid trygg med ball og i pasningsspillet.

Andreas Østeraas 4

Gjør en grei jobb i den defensive delen av spillet. Stresser litt mye med ball og har en del dårlige avleveringer. Byttet ut etter 85 minutter.

Markus Rolandsen 4

Joakim Nilsen var ute med sykdom og Rolandsen fikk sjansen som høyre vingback. Klarer seg i det defensive, men også han slurver en del med avleveringene og med ball på vei fremover.

Andreas Løvland 6

"Løva" er tidvis bra og driver godt fremover på midten. Jobber steinhardt og løper mye. Burde scoret alene med keeper før pause og ble til hjemmepublikummets store fortvilelse blåst frispark imot da han kom alene med keeper igjen i andreomgang.

Tobias Schjetne 5

FIL's nye kaptein legger ned mange meter og trør til i duellene. Strør fint rundt seg med baller når FIL klarer å etablere spill.

Sander Birkeland 4

Med sin fysikk gir han motspillerne noe å hanskes med. FIL tapte ikke denne kampen på innsats og Birkeland var i så måte med på å ta "krigen".

Tom-Erik Bang Kristiansen 5

Svær villig med fremover og har mange løp opp langs venstresiden. Mangler litt på den siste pasningen. God defensiv jobb og kommer seirende ut i flere èn mot èn dueller.

Vebjørn Grunnvoll 4

Får fryktelig mye juling og blir flere ganger liggende nede på kunstgresset med smerter. Må til slutt byttes ut, med det som skal være en skulderskade, etter 54 minutter.

Sega Ngom 3

Jobber godt i likhet med resten av laget, men får ikke til allverden. Virker litt rusten, men det er heller ikke overraskende med tanke på skade i store deler av oppkjøringen.

Jonas Simonsen 4

Kommer inn for Grunnvoll etter 54 minutter. Som alltid bevegelig og får satt opp en del kombinasjoner, men det blir mye nesten.

Truls Torblå

Får elleve minutter pluss tillegg. Gir FIL noe nytt med farten sin på kanten, men det blir ikke noen resultater av det denne gangen.

Mathias Bendiksen

Inn for Østeraas etter 85 minutter. Får ikke mye tid til å utmerke seg.