Endelig helg!

– Har du noen planer for helga?

– Det er meldt godt vær, så kanskje en tur med bobilen på Senja. Grilling, være ute og kose seg i den fine årstiden vi er inne i nå.

– Hva var din siste kulturopplevelse?

– Den hadde jeg da jeg deltok på 20-årsjubileet til Joker-kjeden i Oslo nylig. Der var det også mange flotte kulturinnslag med profilerte artister, blant annet opptrådte Alexander Rybak og svenske Carola.

– Har du noe stort forbilde?

– Ingen bestemt person, men jeg ser opp til mennesker gjør en frivillig innsats i lag og foreninger som Lions Club og andre.

– Hva liker du best i Midt-Troms?

– Naturen her er nydelig, og så synes jeg vi er heldig som har en turngruppe i FK Senja som gjør en flott innsats med å instruere og ta seg av barna som er medlemmer.

– Hva mangler i Midt-Troms?

– Jeg med flere synes at vi mangler en skikkelig restaurant som ikke bare serverer pizza og denslags mat på Finnsnes. Ikke en pub med rock and roll, men et spisested med god mat og drikke der man også kan danse.

– Hva leser du og ser på TV?

– Jeg leser flere papiraviser daglig. Blant annet Folkebladet, Nordlys, VG og Dagbladet. Siden jeg får de nyhetene jeg trenger i avisene foretrekker jeg en god film på TV i stedet for nyhetene. Følger nå med på en serie som heter «Tyrant».

– Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg synes Folkebladet er en god avis, ellers ville jeg ikke lest den hver dag. Synes spesielt at avisen er god på å dekke barn og ungdom som driver med idrett og kultur.

– Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– At jeg gjorde litt samfunnsinnsats gjennom mitt engasjement i Lions og det å drive en nærbutikk-

– Har du noe drømmereisemål?

– Nå for tiden er det å sette seg i bobilen og reise til Hamarøy, der jeg kommer fra. Farte rundt og stoppe og raste noen steder, og ha god tid.

– Hva er den perfekte lørdagskelden for deg?

– God mat og drikke sammen med gode venner.