Folkebladet har fått tilsendt dette bildet av Finnsnes Korforening, som er over 60 år gammelt.

Bildet stammer fra 1956, og viser korets damer og menn i skjønn forening.

Om det er noen der ute som kjenner igjen noen på bildet, eller vet i hvilken anledning det er tatt, så kan de ta kontakt på epost med eventuell informasjon.

Ekstra opplysning:

I onsdagens utgave av Folkebladet sto dette fotominnet på trykk. Folkebladet har fått tilsendt bildet, men uten så mye mer informasjon enn at det er Finnsnes Korforening anno 1956 som er avbildet.

Gudrun Galambos har tatt kontakt, og fortalt at hun var del av koret fra begynnelsen, og kunne bekrefte at bildet stammer fra 1956.

– Vi var en del av et forbund, og i forbindelse med at forbundet skulle gi ut bok, så måtte det bli tatt bilde av oss. Vi pleide å øve på Ørneheimen, forteller Galambos, som også husker mange av de som er på bildet.

– På bildet er Gerd Agersen, Anna Viken, Ebba Lorentsen, dirigent Oluf M. Larsen, som var verksmester, Åse Halvorsen, Lovise Paulsen, Gunvor Karolius, Sonja Salmi, Dagmar Danielsen, Solveig Andersen, Conny Sebergsen, Aud Leiknes, Alvin Viberg, blomsterhandler Sandbakk og min bror Basse, Bjarne Sebergsen, Kiil-tvillingene, Adolf Thomassen, Magnor Rasmussen, Bjarne Halvorsen og Henry Halvorsen. Så er det også noen jeg ikke husker etternavnet på, som Gunvor, Torbjørg, og så er det Jensen med snekkerfabrikken, og så er det en Simonsen som jeg ikke husker navnet på, forteller Galambos til Folkebladet.

Elsa Normanseth sendte også epost til Folkebladet, der hun forteller at hennes søskenbarn er avbildet.

– Det er mitt søskenbarn Oluf Larsen, egentlig fra Narvik, som sitter foran. Han var også dirigent for koret kan jeg huske. Han bodde i Steinkjær på slutten, og døde for noen år siden, over 90 år gammel, skriver Normanseth.