- Det var sinnssykt deilig, for å si det på en fin måte, gliser Laugsand etter kampslutt.

For tre poeng kontra null poeng etter to serierunder mener han er forskjellen på himmel og jord.

- Dette betyr mye. Null poeng i stedet for tre etter to runder er forskjellen på himmel og jord. Det betyr veldig mye inn mot cupkampen mot Alta og Mjølner hjemme neste helg.

Straffespark

Lørdagens lokaloppgjør mot Salangen startet bra for gjestene. Etter drøye ti minutters spill fikk Senja et korrekt idømt straffespark. Den satte Sebastian Jensen sikkert i mål.

Etter hvert kom imidlertid hjemmelaget mer med og i løpet av det siste kvarteret av omgangen hadde Salangen snudd kampen til 2-1, anført av en meget målkåt Odd-Henning Skog som scoret begge målene for hjemmelaget.

Etter hvilen hadde bortelaget mer kontroll på oppgjøret og på nytt fikk bortelaget straffespark, som Sebastian Jensen ekspederte i nota. Og når forsvarsspillerne Tobias Nymo Melseth og Daniel Mikkelsen begge fant veien til nettmaskene var kampen kjørt for Salangen.

- Det er to straffer som burde vært unngått. Men sånn er det. Vi får ikke gjort noe med det, sukker Salangen-trener Andreas Seipäjärvi.

- Vi spiller jevnt med Skedsmo og vi er ikke underlegne Senja. Men de er bedre i begge boksene. Det er bare å fortsette å jobbe, vi har stor tro på det vi driver med. Så vi blir å plukke poeng etterhvert.

Intensitet

Senja-trener Thomas Hagerupsen etterlyste etter tapet for Sortland i serieåpningen mer intensitet og vilje. Det fikk han se mot Salangen.

- Jeg er veldig fornøyd med de første 20. De som har fulgt med i avisen vet at jeg har etterspurt intensiteten og det får vi. Men så slår vi av lyset, og da kommer målene deres.

- Vi hadde en bra prat i pausen og i andre omgang viser vi at det er stor forskjell på lagene. Vi evner i store deler av kampen å styre presset og spillet. Vi har enda noe rusk, men nå ser jeg spillere som begynner å finne rollene sine. Det er 2-3 spillere som virkelig står frem og det gleder meg.

Sondre Laugsand har troen på at de kan være med å kjempe hele veien i toppen av 3. divisjon.

- Vi skal være med å kjempe hele veien. Men det er så jevnt, det er helt bingo å si noe akkurat nå. Men vi har spillermateriale til å være med og kjempe helt i toppen.