Fredrik M. Bakkelund 7

Vartet opp med en matchvinnerredning da FIL ledet 1-0. Ellers mange viktige involveringer i hektiske sluttminutter. Skapte en halvsjanse da han fomlet med ballen, men i sum en meget god kamp.

Marcus Sletten 6

Solid match. Viktig i både det defensive og det offensive spillet. Utrolig viktig inngripen med blokkering på en avslutning som han for så vidt hadde vært med på å lage selv.

Jonathan Barlow 7

God kamp som midtstopper. Opptrer med ro og tempo i hele kampen og er en naturlig ledertype bak. Kunne med fordel ha styrt laget litt høyere i hektiske sluttminutter, men alt i alt en meget god kamp.

Andreas Østeraas 5

Greit gjennomført. Tatt på fart et par ganger og ruser litt til et par ganger, men stødig i treeren bak. Flink til føre ball og engasjere seg høyere i banen.

Joakim Amandus Nilsen 4

God defensiv, men ikke så aktiv framover som han pleier å være når han er 100 prosent frisk. Brukbare dødballer. Ble erstattet av Markus Rolandsen da han hadde løpt seg tom.

Andreas Løvland 7

Stor kamp av Løva denne gangen. Jobber som en helt og scorer 1-0 nesten umiddelbart etter at han hadde blokkert en avslutning fra Kjelsås. Må tåle mye juling, men det tenner han åpenbart. Får et meget strengt gult kort.

Fredrik Lund 5

Spiller seg opp utover i kampen, men har en rolle som lett gjør han anonym, litt bakover på midtbanen. Men viktig i de fasene der Kjelsås bryter FILs forsøk framover.

Tobias Schjetne 6

Viktig i rollen som leder. Går foran i jobben som legges ned, spesielt mot slutten der hjemmelaget presser på. Kommer til et par skuddmuligheter, men ikke nevneverdig farlige.

Tom-Erik Bang Kristiansen 7

Helt suveren i første omgang, som er noe av det beste denne journalisten har sett av han. Litt mindre involvert i andre, men leverer et nydelig innlegg som blir matchavgjørende. Lojal i den defensive jobbingen.

Jonas Simonsen 4

Ikke kampen for Simonsen dette. Ble mye løping til liten nytte. Ikke flink nok til å jobbe rundt nedfallet etter spisskollega Grunnvolls iherdige jobbing. Får et gult kort som er mer tåpelig av dommeren enn av Simonsen

Vebjørn Grunnvoll 6

Jobber og sliter og må være forferdelig å spille mot. Prater og smeller og kriger i ett. Litt for mye kanskje innimellom, for de gangene han ville ha straffe i dag, hadde nok vært av den billige sorten.

Markus Rolandsen

Inn for Nilsen i 21 minutter

Viktig jobb i det defensive når han kommer inn i den hektiske sluttfasen. Et par meget viktige involveringer, som bevis på timing og taklingsevne.

Sega Ngom

Inn for Simonsen i 13 minutter.

Kommer inn for å sikre og bidra også defensivt med sin kraft og hodestyrke. Gjør dette med glans og blir i tillegg matchvinner med sin heading ni minutter før slutt.

Mathias Bendiksen

Inn for Lund i fem minutter