Eidissen er sønn av Mohn-venn Kjell Kolbeinsen. Han tror det ganske sikkert vil dukke opp en pengegave om «mannfolkene» også samarbeider.

Storfornøyd

Han er naturlig nok storfornøyd med at Mohn sponser damesatsingen til klubbene med 100.000 kroner.

– Trond hadde ikke gitt de pengene om ikke han og faren min hadde hatt den relasjonen de har. Det er kjempebra. De pengene skal brukes godt og jeg ser slettes ikke bort ifra at hvis man bruker pengene på en måte som Trond og Kjell ønsker, så kan det fort bli flere kroner som drypper på dette laget.

Ikke fremmed for samarbeid

Styreleder i Finnsnes IL Fotball, Herleif Hanssen, er også i ekstase over pengegaven.

– Vi synes det er helt fantastisk at det er mulig å bli tilgodesett av et beløp fra han. Dette er noe som Kjell Kolbeinsen sånn sett skal ha æren for at vi er med i vurderingen. De har helt sikkert mange spørsmål om sånt. Det er kjempebra for oss at det skjer, sier Hanssen.

– Hvordan tolker du utsagnet fra Kolbeinsen om at han håper «mannfolkene» lærer av dette?

– Det er forsåvidt sant nok det. Nå er det slik at vi har startet der, så får vi se hvor dette ender. Vi i FIL er ikke fremmed for tanken på å videreutvikle akkurat den biten. Det kan godt hende at vi på sikt kan få til et samarbeid på herresiden. Vi har ihvertfall en veldig fin dialog med FK Senja på herresiden, svarer Hanssen.

– Vi har i alle fall kommet et stort skritt videre med det å prate ilag. Det er ikke den knivingen som det var før. Det viser seg at når man bruker sunn fornuft, så kommer det bestandig noe godt ut av det.