Fredrik Mjøen Bakkelund 5

Gjorde en grei jobb bak stengene mot Grorud. Men både han og forsvaret var lite våken på gjennomspillet som førte til kampens eneste scoring.

Jonathan Matthew Barlow 6

Var sammen med Andreas Løvland FILs mest solide i en kamp der ei tidlig scoring for Grorud førte til at Finnsnes stresset mer og mer utover i kampen.

Marcus Sletten 5

Gjorde en solid kamp i det bakre forsvaret. I andre omgang la Grorud seg bakpå, og det meste av spillet foregikk innen for 16-meteren til de gulkledte.

Andreas Østeraas 5

Gjorde en brukbar kamp, men oppspillene bakfra ble altfor ofte lett mat for det bakre forsvaret til et kompakt Grorudforsvar. Pådro seg et gult kort.

Joakim Nilsen 5

Gjorde forsåvidt en god kamp, men et meget godt defensivt forsvar hos Grorud var arbeidsbetingelsene for den raske FIL-spilleren ikke veldig gode.

Andreas Løvland 6

Med pappa Jarle Løvland på tribunen slet Andreas Løvland som en hest hele kampen i forsøket på å få i det minste ei utligning. Kom til få avslutninger.

Sander Birkeland 4

En middels kamp fra Birkeland som slet med å få oppspillene til å sitte. Til tross for et markert spilleovertak i andre omgang ble FIL-angrepet lett mat for Grorud.

Tobias Schjetne 5

En godt gjennomført kamp mot en vanskelig motstander som tidlig i kampen la seg bakpå. Også Shjetne slet med avleveringer som løp ut i sanden.

Tom-Erik Bang Kristiansen 4

Hadde brukbar kontroll i sin posisjon på midtbanen. Men også han slet med å levere det presise spillet framover, og da ble angrepene ofte ufarlige.

Jonas Simonsen 4

Jonas var farlig frampå i et par situasjoner foran Grorudmålet, men ble altfor sjelden spilt opp i situasjoner som brakte ham inn i farlige avslutninger.

Vebjørn Valle Grunnvoll 4

Den farlige FIL-spissen kom liksom aldri i gang, og var nesten ikke involvert i målfarlige situasjoner. Pådro seg et gult kort i kampen.