Allerede er det kjent at «Smokie» inntar scenen når Målselvfossen feriesenter arrangerer den årlige countryfestivalen 25. til 27. mai.

– Vi gleder oss veldig til å få Hanne Sørvaag på besøk, sier bookingansvarlig Tormod Berg til Folkebladet.

De får noen virkelig store navn på plakaten Det blir et spennende neste år for Målselvfossen Feriesenter. Allerede nå kan de lokke med både «Smokie» og «Ole Ivars.» - Veldig fornøyd

For den populære artisten er i vinden som aldri før med sin deltakelse i «Hver gang vi møtes» på TV 2.

– Det blir bra og siden vi annonserte hennes ankomst, har vi billettsalget skutt i været, sier Berg og gliser.

For per dags dato har countryfestivalen solgt rundt 500 billetter, noe som ifølge den bookingansvarlige er usedvanlig mye til februar å være.

I år er det «Smokie» og Hanne Sørvaag som er hovedtrekkplastrene.

– Vi skal nok med andre ord klare å tilfredsstille danserne, sier Berg og poengterer at både PK og Dansefolket, Scenestrekk, Cha-La-Boys og Trond & Jan også er klar for festivaldagene i mai.

- Er du fornøyd med artistpakken?

– Ja, veldig. Vi jobbet lenge med «Dr. Hook», men han er i Australia den helga. «Lothepus» hadde vi for hånda, men han spiller jo på alt av festivaler i år, så det ble litt vanskelig. Men vi har fått til en god pakke, svarer den bookingansvarlige.

- Blir kjempebra

Det er ingen tvil om at Nordnorsk countryfestival er en populær happening i mai. På Facebook er et innlegg, med oversikt over artistene, delt over 1.800 ganger.

– Det finnes mange «tullinger» der ute - og glad skal man være for det. Dette blir kjempebra, sier Berg og ler godt.

Han er så overveldet over responsen at han vurderer å legge opp til konserter onsdag 24. mai også, sev om festivalen offisielt starter torsdag, 25. mai.

– Det ryr inn folk den dagen, så kanskje vi kjører noen lokale band for å stelle istand litt liv. Vi får se hvordan det blir, sier han.

Enkeltbilletter

Nordnorsk Countryfestival ble første gang arrangert i 2007 og har rukket å bli en god og anerkjent tradisjon.

– Hvem tror du kommer for å høre Sørvaag?

– Etter at vi annonserte henne har vi solgt mange enkeltbilletter, men jeg tror primært det er voksne folk som tar turen for å høre henne briljere på scenen, sier Berg.

Han anslår at man har kapasitet til å selge rundt 1800 billetter og ta i mot rundt 350 bobiler/campingvogner.

- Nå er artistrekka ferdig - og det kommer ikke mer, sier han og påpeker at han har bestilt pent vær under festivaldagene i mai.

«Smokie» er klar gor Nordnorsk Countryfestival som går av stabelen 25. mai i år. Foto: Knut Aune