Lørdag møtes Senja og Harstad i storhallen på Bardufoss for å måle krefter. I forkant av oppgjøret bekrefter FK Senja-trener Thomas Hagerupsen til Folkebladet at de har fått inn nye spillere i troppen.

På plass

– Vi har hentet noen, men jeg kommer ikke til å si noen navn nå. Det får dere vite når vi føler alt er på plass, sier en meget hemmelighetsfull Hagerupsen.

Senja-treneren har tidligere uttalt at de har vært på jakt etter en midtstopper, og Hagerupsen bekrefter at det er i allefall snakk om en midtstopper.

– Ja, både og. Vi har fått inn noen på midtstopperplass. Ting begynner å falle på plass, sier Hagerupsen lurt.

Det har vært usikkerhet rundt Sebastian Jensen og Uros Vucenovic, om hvorvidt de fortsetter i klubben eller ikke, men nå sier Hagerupsen at de blir i klubben.

Kontrakt

– De er begge kontraktsfestet og de ønsker begge å spille for klubben, så de blir hos oss, sier FK Senja-treneren.

Lørdagen motstander er divisjonskollega Harstad, som i likhet med Senja rykket ned fra 2. divisjon etter fjorårssesongen. Hagerupsen mener det er en god motstander de møter.

– Harstad er et lag som er god matching for oss. Dette er en kamp som vi prioriterer og som vi ønsker å gjøre det bra i, forteller han.

Hagerupsen tror kampen kan gi et godt bilde på hvor de står foran sesongstart.

– Det bør gi en bra pekepinn. Harstad har ut i fra det jeg har hørt satset tungt, og blant annet hentet inn en del utenlandske spillere så det bør være en veldig god motstander, sier han.

Treningskamper

FK Senja har spilt treningskamper mot blant annet Finnsnes, Salangen og Lyngen/Karnes tidligere i vinter. Hagerupsen mener prestasjonene har vært varierende.

– Det har vært litt blandet drops. Vi har hatt noen gode og noen dårlige prestasjoner. Det er et resultat av at vi komponerer noe helt nytt. Det blir bedre og bedre, mener Hagerupsen.

I mange av kampene har det vært en svært ung Senja-tropp, og Hagerupsen sier at slik kommer det til å bli fremover også.

– På stående fot så ser jeg ikke at vi har noe annet valg. Uansett hvordan jeg komponerer laget så blir det ungt. Det er vel kun Kildahlsen som ikke er 20-årig eller yngre, forklarer han.