35 lag deltok på turneringen i Midt-Tromshallen. 11 av lagene var fra Varden selv, men lag som FK Senja, TIL, Brøstadbotn og Målselv deltok. Nina Larsen i arrangementskomiteen sier til Folkebladet at turneringen har gått strålende.

– Det er vår aller første turnering, og det har gått kjempebra. Stemningen har vært kjempegod, sier Larsen.

– Alltid spent

Larsen og de fleste andre i Varden har mye erfaring fra turneringsavvikling fra før, men hun sier de likevel var spente på forhånd.

– Man er selvfølgelig alltid spent, spesielt når det er nytt. Det er jo nytt selv om man har gjort det før. Men det har gått fint, og vi har kun fått positive tilbakemeldinger som jeg har fått med meg, smiler Larsen.

Hun sier de har prøvd å legge opp turneringen slik at det blir lite ventetid på lagene.

– Kampoppsettet har vært veldig bra. Håvard Johnsen har gjort en kjempejobb. De aller fleste lagene har fått kampene sine på 4 timers tidsrom, noe som er veldig fint for de med blant annet små barn. Det er kun de eldste lagene som har hatt spredte kamper, forklarer Larsen.

– Funket veldig fint

Siden de har hatt lag fra Tromsø og andre lagreisende lag har de lagt opp til en dag til de nære og en dag til de fjerne lagene.

– Lørdag var det mye lokale lag og mange av de yngste spillerne. Søndag har vi hatt Tromsølagene og sluttspill for de eldste. Det har funket veldig fint, sier Larsen.

35 lag var fasiten på Vardens aller første turnering. Larsen sier de er fornøyd, selv om det kunne vært enda flere lag.

– Det er bra. Vi klager ikke. Kanskje kommer det enda flere neste gang når vi får spredt ryktet om hvor fantastisk bra det var her forrige gang, ler hun.

Hun sier turneringen har gitt mersmak, men vil ikke si når de planlegger å arrangere på nytt.

– Vi kan ikke gi oss når vi først har begynt, men jeg vet ikke når det blir. Ingen vet hvor haren hopper, sier Larsen lurt.

Arrangør: Nina Larsen var strålende fornøyd med turneringen da Folkebladet var innom
Mål: Det ble scoret mange og fine mål.