Koordinator for den nye festivalen sier dette tyder på at populariteten til reality-deltakeren også er stor her i Midt-Troms.

– Jeg måtte inn å sjekke etter finalen i Farmen, og da så jeg at det hadde tatt seg veldig opp. Det kan tyde på at han vant Farmen har hatt en effekt på billettsalget. Det er nok mange som vil få han med seg, når han spiller i Rossfjord i sommer. Vi har jo solgt mest billetter til denne dagen, sier Ole Eivind Mikalsen

Solgt billetter

At det var akkurat Lothepus som vant det populære tv-programmet, var mer enn festivalen kunne håpe på.

–Det var ikke planlagt fra vår side at han skulle vinne, men det var jo en veldig bra timing for oss at det skjedde. Nå må folk bare sette av datoen i boka, sier Mikalsen.

Knapt en måned etter billettsalget startet har de nå solgt en fjerdedel av billettene.

– Jeg synes vi har solgt veldig godt med billetter i starten, så dette ser veldig lovende ut. Nå er det fire og en halv måned igjen og fortsetter det slik tror jeg vi kan få fult hus. Vi har solgt billetter til folk fra hele landet. Jeg har registrert billettsalg til Finnmark og til Porsgrunn, sier Mikalsen.

25 prosent av billettene til fredagens konsert hvor Lothepus opptrer er solgt, ifølge Mikalsen.

Positiv tilbakemelding

Han har opplevd bare positiv tilbakemelding fra folk etter det ble kjent hvilke artister som kommer til Rossfjord.

– Folk har snakket med, synes artistlisten er bra og jeg tror det blir veldig bra. Folk virker veldig fornøyd, dette blir gøy, avslutter Mikalsen

Festival-koordinator Ole Eivind Mikalsen, gleder seg til festivalstart. Foto: Privat