BRØSTADBOTN: Totalt var det ni personer ombord, inkludert sjåføren. Ulykka skjedde i krysset mellom fylkesvei 211 og fylkesvei 852 i Brøstadbotn - også kalt Brøstadkrysset.

To av elevene ble kjørt i ambulanse til legevakta, mens fire ble fraktet til lege i en annen bil for sjekk.

- En skremmende opplevelse Torgrim Bratsberg var én av passasjerene i skolebussen som veltet i Brøstadbotn tirsdag ettermiddag. - Det var en skremmende opplevelse. - Panikk

- Det var en skremmende og spesiell opplevelse. Alt skjedde så fort, har elev Torgrim Bratsberg tidligere uttalt til Folkebladet.

Ifølge han hadde sjåføren stanset tidligere for å feste på kjettinger.

- Vi fikk litt panikk, men det gikk bra. Det som også kan nevnes, er at alle forholdt seg rolig, uttalte Bratsberg.

Nødetater rykket ut til veltet skolebuss En skolebuss har veltet i Dyrøy. Det var totalt ni personer ombord. - Kommer an på

Politibetjent ved Finnsnes politidistrikt, Roy Even Hagensen, forteller torsdag til Folkebladet at han ikke har all verden å tilføye saken.

- Skolebussvelten etterforskes på vanlig måte og vi er ikke ferdige. Vi har for øyeblikket mange saker - så vi må nok ha litt mer tid før vi kan konkludere med noe, sier han.

- Er det gjort førerkortbeslag?

- Det har jeg ingen opplysninger om, men det er ikke automatikk at man gjør det i slike og lignende saker. Det kommer helt an på, svarer Hagensen.

Veltet

Politiets skadestedsleder Tommy Andreassen, har tidligere uttalt til Folkebladet at bussen hadde kommet litt for langt ut i veibanen, havnet i en dyp grøft og deretter veltet på siden.

Det skal ifølge politiet ha vært dårlig brøytet på stedet.

– Når brann kom til stedet hadde sjåføren fått ut alle elevene fra bussen.