Endelig helg!

Navn: Fritz Isaksen

Alder: 38 år

Bosted: Finnsnes

Yrke: Kjøpmann

Hobbyer: Fotball, spiller litt selv, men ser nå for tiden sporten mest på TV. Favorittlagene er Tromsø og Liverpool.

Aktuell: Kjøpman (daglig leder på Rema i Sørreisa) som mener boikott av Rema kommer til å ramme de lokale butikkene hardest.

+ + + + + + + + +

ENGASJEMENT Kjøpmann Fritz Isaksen på Rema i Sørreisa setter pris på engasjementet til menneskene som bor i Midt-Troms, også når det gjelder leverandørvalgene til Rema.

Har du noen planer for helga som kommer?

– Du, det blir nok mest jobb denne helga. I den stormen vi står i nå er jeg opptatt av å yte våre kunder en best mulig service. Det dreier seg om å gjøre det beste ut situasjonen. Ikke minst for våre kunder, som jeg inderlig håper vil fortsette å være det.

Hva var din siste kulturopplevelse?

– Her må jeg virkelig tenke meg om, det har ikke vært så mye tid til slike ting i det siste. Den siste kulturopplevelsen må være en «Putti Plutti Pott»-forestilling som jeg så sammen med barna på Vestlandet før jeg flyttet tilbake til Midt-Troms.

Har du noe stort forbilde?

– Jeg har sikkert flere, men skal jeg velge blant de nære relasjoner så er nok det store forbildet min far. Han var kjøpmann som jeg selv og sto på og jobbet. Men selv om han ofte hadde lange arbeidsdager tok han seg alltid god tid til sin familie.

Hva liker du best i Midt-Troms?

– Det store engasjementet blant menneskene som bor her, og alt som skjer her. Menneskene her er åpen, engasjert, usminket og ærlige, noe som jeg savnet når jeg bodde på Vestlandet. Vi kan godt ta meningene som kommer til uttrykk rundt leverandørsituasjonen til Rema som et eksempel. Folk har sterke meninger om det, både de som bor i Midt-Troms og andre steder i Nord-Norge.

Hva mangler i Midt-Troms?

– Nå har jo jeg bodd hjemmefra ganske lenge, så jeg skal ikke uttale meg skråsikkert her. Men hvis vi for eksempel tar Finnsnes, som er regionsenteret i Midt-Troms, så virker det på meg som om det mangler et rusfritt samlingspunkt for unge under 18 år her.

Hva leser du og ser på TV?

– Det jeg leser til daglig er stort sett aviser. Nyheter, både lokale og regionale. Det blir ikke så mye tid til å se på TV, men når jeg gjør det går det på fotball og serier.

Hva synes du om Folkebladet?

– Jeg synes at Folkebladet er en god lokalavis, og jeg setter stor pris på at begge parter i stormen Rema står i nå får uttale seg i avisen. Også Rema som kjede, og jeg som lokal kjøpmann. Her fremstår Folkebladet så upartisk som det vel går an, og det er kjempebra.

Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– At jeg gjorde jobben min og tok vare på familien min synes jeg må være et bra ettermæle.

Har du noe drømmereisemål?

– Anfield fotballstadion i Anfield i Liverpool er et selvsagt stort drømmereisemål, og så har jeg veldig lyst til å reise til Las Vegas.

Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– For meg er det først å være hjemme sammen med familien. Spise godt og kose oss sammen, for så kanskje senere å ha barnevakt og gå ut og være sammen med gode venner.