Dette bildet er fra cirka 1928 og viser Synneva Malene Annaniasdatter (1898-1983) fra Hille utenfor Bergen. Hun ble gift med Nils Bell fra Sørstraumen i Sørreisa.

De to barna er Thomas Bell og Lorentse Bell, som vokste opp i Sørstraumen. Lorentse ble gift Trældal i Narvik. Hun er født i 1921 og lever fortsatt og bor i Narvik. Deres yngre bror Nils Bell bor på heimgården i Sørreisa.

Nederst under bildet er et reliefftrykk, der det står Reidar Lund, Finnsnes. Han drev lenge som fotograf og bodde ovenpå i «Hjørnebutikken» som lå på en haug på Tirb-plassen. Haugen ble sprengt bort på 80-tallet, og nå er området igjen bebygd og kalles handelspark.

Foto: Reidar Lund, eiet av Lorentse Trældal — innsendt av Dag Frøland, som også har laget bildeteksten.

BELL: Dette bildet er fra cirka 1928 og viser Synneva Malene Annaniasdatter (1898-1983) fra Hille utenfor Bergen. Hun ble gift med Nils Bell fra Sørstraumen i Sørreisa. De to barna er Thomas Bell og Lorentse Bell, som vokste opp i Sørstraumen. Lorentse ble gift Trældal i Narvik. Hun er født i 1921 og lever fortsatt og bor i Narvik. Deres yngre bror Nils Bell bor på heimgården i Sørreisa. Nederst under bildet er et reliefftrykk, der det står Reidar Lund, Finnsnes. Han drev lenge som fotograf og bodde ovenpå i «Hjørnebutikken» som lå på en haug på Tirb-plassen. Haugen ble sprengt bort på 80-tallet, og nå er området igjen bebygd og kalles handelspark. Foto: Reidar Lund, eiet av Lorentse Trældal — innsendt av Dag Frøland, som også har laget bildeteksten. Foto: Reidar Lund, Finnsnes