TROMSØ: - Det var tøft og artig. Ordentlig intensitet og mye løping, og godt å få rørt seg skikkelig igjen, sier Christer Johnsgård om sin første trening med klubben han spilte for i mange år frem til 2012-sesongen.

- Vi kjenner Christer bra og han glir som forventet fint inn i det. Spillerne kjenner han godt og fotballmessig gikk det helt fint, kommenterer TUIL-trener Gaute Helstrup.

Avventer jobbstatus

Samtidig understreker Johnsgård at han holder alle muligheter åpne for videre fotballkarriere. En ny runde med Påskemorgen venter på senvinteren, og fotball- og tv-profilen trenger en avklaring på jobbsituasjonen etter det før han konkluderer endelig om videre karriere.

- For meg er det like aktuelt med FK Senja som TUIL. Det går på en totalpakke for hvordan det blir med jobb, sier 29-åringen og understreker:

- Jeg har hatt en veldig fin tid i Senja før jeg gikk til TIL, og det er en klubb jeg glad i.

Gaute Helstrup sier også at jobbsituasjonen til Johnsgård er noe som må vurderes nøyere for en eventuell avtale med 1.-divisjonsklubben.

- Jeg har skjønt at han er positiv til at det skal la seg kombinere med jobb i Påskemorgen. Men hvis vi ser at vi skal få det til så må vi inn på detaljnivå og se hvordan det vil klaffe med treninger og jobb utenom, sier Helstrup.

Glad for signeringer

I går signerte TUILs målfarlige angrepsduo Vegard Lysvoll og Mohammed Ahamed nye toårsavtaler med klubben.

Christer Johnsgård bedyrer at det ikke påvirker noe rundt hans neste klubbvalg.

- Det betyr overhodet ikke noe i den retning. Jeg er glad for at man får på beina et slagkraftig lag. Med "Mo" og Vegard har TUIL større sjanser for å gjøre det bra på alle mulige måter. De kjempegode fotballspillere og gode venner. Jeg er veldig glad for at de er der, sier Johnsgård.