SILSAND: For det er nemlig det som er hovedfokuset i FK Senja akkurat nå. De vil først og fremst ha på plass en trener-løsning for A-lagets Tromsø-gruppe, og dermed få på plass den siste brikken i trenerkabalen før man innleder spillersamtaler.

Flere kandidater

De har vært innom flere navn i trenerjakten.

– Du kan si det sånn , det er mange forksjellige navn vi har vært innom, så da har det med kontraksfornyelser blitt satt litt på vent, sier Johnsgård.

De har vært også vært i kontakt med noen av trenerkandidatene, uten at Johnsgård vil nevne navn.

– Ja, vi har sondert. Vi har vært i kontakt med noen, det har vi. Men jeg ønsker ikke å gå så mye mer inn på det akkurat nå.

Vil ha alle med videre

Eirik Bertheussen, Kjetil Warholm, Tobias Nymo Melseth, Fredrik Bakkelund, Fredrik Allertsen, Uros Vucenovic og Preben Yttergård Hanssen er alle på utgående kontrakt med blåtrøyene.

Sistnevnte vil ikke bli med videre i Senja. Eirik Bertheussen, som tidligere skal ha gitt utrykk for å gi seg i klubben, kan komme til å fortsette likevel.

– Bertheussen har jo sagt at han også skal slutte, men nå ser det ut som at han blir å trene med oss i vinter i alle fall, forteller Johnsgård.

– Så da er det kanskje en mulighet for at han blir med videre?

– Det får vi se på. Han skal i alle fall holde seg i gang nå.

Når det gjelder keeper Fredrik Bakkelund, er flere andre klubber interessert, som blant annet Finnsnes.

– Med Fredrik så er det jo flere klubber som er inne i bildet også. Vi har ikke pratet noe med han, men vi ønsker jo å ha han med videre. Men nå er han på utgående kontrakt, så ting er som det er der.

En annen spiller som har tiltrekt seg interesse er Senja-toppscorer Sebastian Jensen, som blant annet har trent med TUIL den siste tiden.

– Han har en amatør-kontrakt ett år til, så vi forholder oss til den.