FINNSNES: For to uker siden sa hovedtrener Bjørn ”Bummen” Johansen til Folkebladet at han håpet trenerfremtiden hans på Finnsnes ville være avklart i løpet av åtte-ti dager.

Klart

– Ja, nå er det klart at jeg tar fatt på dette. Etter en lang, turbulent periode for klubben har de funnet ut at de vil følge den veien som har gitt suksess de seks årene jeg har vært her. Da føler jeg meg motivert for å ta dette videre, sier Johansen.

– Veldig mye er avklart, men vi ønsker ikke å gå ut med noe før vi har signert kontrakter og har fått ting på papiret. Vi ser veldig positivt på det, sa Olav Eriksen, medlem i sportslig utvalg i FIL til Folkebladet tirsdag.

– Trives her

– FIL måtte sette alt på vent på grunn av det ekstraordinære årsmøtet for to uker siden. Alle ressurser ble brukt til det, men nå er det viktig å fyre igang sylindrene og komme igang. I alle fall med logistikken rundt spillerne. Jeg gleder meg til å ta fatt på fortsettelsen i FIL. Jeg trives her, sier Johansen til Folkebladet.

Kontrakten er ikke underskrevet ennå. «Bummen» har nemlig to spillere han vil ha med seg på laget, nemlig Alexander Samuelsen og Tor Inge Kristiansen. FIL har gitt uttrykk for at de kommer på plass i løpet av uka.

I kontrakten med FIL er det imidlertid en klausul som sier at dersom han får et tilbud fra en eliteserieklubb, skal han i samtale med FIL.

– Vi er kjempefornøyd med at Bjørn blir med oss videre. Bjørn Johansen er viktig for FIL, sier styreleder Herleif Hansen i FIL Fotball.