Tor Inge Kristiansen 4

Varter opp med en fantomparade i starten av kampen og en meget viktig utboksing i den hektiske sluttfasen. Litt passiv i feltet ellers og slipper en ball mellom beina, som muligens skiftet retning.

Quint Jansen 6

Spiller som vanlig en bunnsolid kamp både i lufta og langs bakken. God i duellspillet og styrer troppene bak. Best på Finnsnes i denne meget variable kampen.

Marcus Christian Sletten 5

Enormt tenningsnivå, som nesten bikker over. Leverer en godkjent kamp, men sliter litt for mye med avleveringer framover.

Andreas Østeraas 4

Grei kamp, men sliter litt med farten mot slutten av kampen, når Oppsal bytter sin kant. Herlig vinnervilje og duellkraft, men ikke bunnsolid i pasningsspillet.

Joakim Amandus Einebakken Nilsen 5

Leverer som han skal, spesielt i første omgang. Gode innlegg og gode offensive bidrag. Blir mer passiv i andre omgang, som resten av midtbanen.

Sander Birkeland 4

Sliter litt med posisjonering og presshøyde gjennom første omgang og leverer en heller ordinær andre omgang.

Mathias Bendiksen 4

Godkjent av unggutten. Har mange gode initiativ, men tar gjerne en touch for mye og skaper brudd i mot.

Tobias Schjetne 4

Mister grepet om midtbanen etter hvert, når han og makker Birkeland mister mye av strukturen. Også han en høyst ordinær kamp.

Tom-Erik Bang Kristiansen 3

Ingen god kamp av kantspilleren. Blir lite involvert og virker noen ganger redd for å gjøre feil, så han tar en ekstra touch. Treffer ikke på innleggene.

Glenn-Martin Andreassen 6

God kamp sammen med Grunnvoll på topp. Tar juling og gir juling og får drømmetreff på FILs første scoring.

Vebjørn Valle Grunnvoll 6

Jobber som en hest og biter virkelig fra seg. Flink til å finne makker Andreassen med pasninger og kantene ,med flikker. Må være et mareritt å møte en sånn spissduo.

Jonas Simonsen

29 minutter for Andreassen. Kommer inn i en fase der FIL blir kjørt litt så han får ikke utrettet mye. Jobber og sliter.

Sverre Skoglund

29 minutter for Grunnvoll. Viser litt av hva som bor i han, men sliter veldig med posisjoneringen.

Fredrik Lund

10 minutter for Bendiksen. Får med en gang smerter i låret og får ikke utrettet så mye.