OSLO: - Nei, det vil jeg ikke. Jeg kommer til å si til de rette vedkommende hva jeg tenker. Spillerne har sagt sitt via Jonas Simonsen sitt leserbrev. Så får det gå sin gang, sier han etter kampen mot Oppsal.

En kamp der Finnsnes hadde full kontroll i en time, før man ga fra seg initiativet og lot hjemmelaget lage det spennende på slutten.

- Jeg ser mye positivt også i en kamp som blir som den blir. Vi viser profesjonalitet i inngangen til en ubetydelig kamp med å drepe den tidlig, med to kjappe scoringer. Så kan du si at vi mister strukturen og inviterer dem inn i kampen. Men den vinnerviljen vi viser på slutten, den synes jeg definerer oss som lag denne sesongen.

12 trekker seg fra sine verv i Finnsnes IL Det er fullstendig kaos i Finnsnes IL Fotball. Sportslig utvalg for barne- og ungdomsfotballen trekker seg, yngres utvalg trekker seg og cuputvalget for EatMoveSleep-cupen trekker seg fra sine verv i klubben. - Vil vinne

- Ja, det viser at dere stadig tar steg?

- Ja, absolutt. Vi ender en sesong med 56 poeng og kun to tap. Det er meget godt i seg selv. Men mange av disse poengene har vi tatt med at vi viser at vi vil vinne fotballkamper. Det er en meget god egenskap å ta med seg videre.

Det var ikke spilt mer enn fire minutter før det smalt rundt ørene på Oppsals keeper. Glenn-Martin Andreassen fikk kjempetreff fra 18 meter, ballen traff tverrliggeren og en uheldig keeper før den trillet over målstreken.

Tobias Schjetne la på til 2-0 bare minutter etter dette og dermed syntes kampen avgjort. Vel hadde Oppsal en sjanse til å redusere rett etter dette, men en fantastisk benparade av supervikar Tor Inge Kristiansen hindret dette.

Utover omgangen var Finnsnes mange hakk bedre enn Oppsal, men maktet ikke å punktere kampen helt. Og heller ikke før det var gått et kvarter av andre omgang ble det tellende nettkjenning. Da var Glenn-Martin Andreassen sistemann på ballen etter en corner. Scoringen utløste store protester fra hjemmelaget og Andreassen innrømmer at det nok var hånda som gjorde at ballen gikk i mål.

Men så sluknet det helt for de grønne. Oppsal satte på mer fart og minuttet etterpå reduserte de. Ti minutter senere er keeper Kristiansen veldig uheldig og slipper inn 2-3 mellom beina og utover nå tar kampen rett og slett fyr. Oppsal satte inn en voldsom sluttspurt og det ble til tider hett på banen, med i overkant tøffe dueller.

FIL innkaller til ekstraordinært årsmøte Styret i FIL Fotball håper å få gjennomført et ekstraordinært årsmøte før desember. Seiervilje

Hjemmelaget sendte opp keeper i slutten av kampen og han raget veldig høyt på et par dødballer. Da var rutinen til keeper Kristiansen veldig god å ha.

Det endte med seier og trener Johansen roste spillerne i garderoben etter kampen for den viljen de viser til å vinne og det å komme ned på beina når det virkelig koker i topplokket.

Spillerne var glade i garderoben etterpå, men man ante en viss frustrasjon over hvordan den siste delen av kampen hadde artet seg.