Endelig helg!

Navn: Veronica Stensrud

Alder: 38 år

Yrke: Daglig leder

Hobbyer: Bygdelaget Varden i Vangsvik. Jeg liker å finne på ting for å skape liv og røre i bygda.

Aktuell: Med Handle Lokalt-dagen på Joker Vangsvik på lørdag

- - - - - - - - - - -

Har du noen planer for helga som kommer?

– Ja, lørdag skal butikken markere Handle Lokalt 2016, en kampanje for å få folk til å velge nærbutikken. Da har vi veldig mye på gang, med gode dagstilbud, underholdning, smaksprøver, servering og aktiviteter for barn. Søndag skal jeg være med på å gå med bøssene for TV-aksjonen, så denne helga er fullsatt.

Hva var din siste kulturopplevelse?

– Nå blir det jo mye om butikken jeg driver, men det var nok konserten med Durmål og Vaffelkoret på Joker for ikke så lenge siden. En flott konsert og en flott opplevelse siden så mange kom på konserten.

Har du noe stort forbilde?

– Det er far og mor. Far fordi han var god til å få ting til å skje og mor fordi hun tok seg så godt av oss barna.

Hva liker du best i Midt-Troms?

– Dugnadsånden som er her, folk stiller opp fordi de bryr seg om bygda de bor i. Det ser man mange eksempler på. Og så naturen, selvsagt. Den er jo bare utrolig fin. Og så har vi kort vei til det meste, blant annet byen Finnsnes.

Hva mangler i Midt-Troms?

– Det er sikkert noe vi mangler, men jeg synes det er bedre å forsøke å gjøre noe med det enn å sitte og sture over ting som mangler. Det er selvsagt ikke alt man kan gjøre noe med, men man kan jo forsøke.

Hva leser du og ser på TV?

– Jeg leser Folkebladet. Andre aviser er jeg innom på nett. Ellers er jeg veldig glad i en god bok, og akkurat nå er det den historiske serien til Jan Guillou det går på. Når det gjelder TV så har jeg en stor last med at jeg liker dårlig realityserier, men noen laster må man jo ha. Jeg liker også veldig godt matprogrammene på TV.

Hva synes du om Folkebladet?

– Folkebladet er en veldig viktig nyhetsformidler for oss som bor i Midt-Troms. Jeg synes dere gjør en veldig god jobb med å dekke det som skjer innen nyheter og kultur.

Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Nei, det har jeg ikke tenkt over, men jeg håper jo at man blir sett på som et positivt menneske.

Har du noe drømmereisemål?

– Hele verden står høyt på ønskelisten min som reisemål. Men jeg skal velge noe konkret så har jeg en drøm om å reise med Den transsibirske jernbanen.

Hva er den prefekte lørdagskvelden for deg?

– Det kommer alt an på hvilket lune man er i. En pubkveld på samfunnshuset vårt kan være flott hvis vil ut og treffe andre, mens en middag med familie eller venner hjemme er like bra når man føler for det.