ISLANDSBOTN (FK Senja 0-0 Ullern): Kampen startet rotete og det var mye duelleringer og kriging. Etterhvert fikk Senja mer tak på det, men det sto 0-0 til pause i en sjansefattig førsteomgang, selv om Ullern var ekstremt nære da Senja-keeper Erlend Henriksen på mesterlig vis hindret dem et kvarter ut i kampen.

Hjemmelaget kom bedre ut etter pause og tok tak i kampen tidlig. De styrte banespillet, men kom ikke til veldig mange målsjanser. Nærmest var toppscorer Sebastian Jensen da han lobbet ballen over keeper og i tverrliggeren.

Senja forsøkte mye mot slutten og satte også inn den hodesterke midtstopperen Daniel Mikkelsen som spiss i sluttminuttene. Men heller ikke det ga utteling og oppgjøret endte 0-0.

Energiløst

– Spesielt i førsteomgang, så synes jeg det er veldig rotete og det blir litt energiløst, folk tar litt lite ansvar og står og venter på sidemannen. Vi tar ikke de ekstra meterne, vi klarer ikke stå hardt på dem i presset, så førsteomgang synes jeg er godt under pari, selv om vi skapte noen sjanser, sier Lundblad.

Han var mer fornøyd med det laget presterte etter pause, selv om det heller ikke da gikk på skinner.

– Jeg synes vi er bedre i andre, hvor vi står mer over dem. Uten å finne noen spesiell rytme i spillet vårt, fortsatt litt mye slurv på ballen, enkle feil i medtak og mottak, og de gangene vi får de gode mulighetene, så er vi ikke klinisk nok. Vi få en del sjanser utover i andreomgangen som gjør at vi kanskje bør vinne kampen totalt sett.

Lundblad vil ikke skylde på at de allerede var nedrykksklare for at prestasjonen ikke ble bedre enn det den ble.

– Det var en kamp litt under pari for vår del, det får vi erkjenne. Det er jo ikke noe som vi ønsker, men med tabellsituasjonen og det som skjedde forrige helg, så kanskje noe av forklaringen ligger der, uten at jeg ønsker å komme med unnskyldninger. For at jeg mener at det laget her skal stå matchene bedre uansett. Når man har draktene på og konkurrerer, så ønsker vi mer enn det vi fikk i dag, så ærlig må vi være, sier han.

Ønsker 8.plass

Til tross for at man ble nedrykksklare forrige helg ønsket man selvsagt likevel å gjøre en god kamp i det som var sesongens siste hjemmekamp, og de ønsker også å ta flere poeng enn de tok i fjor (30) foran de siste to kampene. Før kampen hadde de 28, mens man etter det ene poenget mot Ullern har 29.

– Altså, det handler om å justere målsetninger og finne ting som kan trigge oss i hverdagen nå som et nedrykk har blitt klart. Jeg er fortsatt der at jeg, hvis vi vinner den siste, så blir vi fort nummer åtte, uten at jeg vet hvordan det gikk i dag med Oppsal og Harstad, men den 8.plassen hadde vært fin å få. Det har jo vist en utvikling hos oss fra i fjor, 10.plass og 30 poeng, til å i år ha tatt et lite steg ekstra, med det du kan kalle for et litt mer umeritert lag enn hva vi hadde i fjor. Så vi har lyst til å være bedre enn vi var i fjor.

Senja-børsen:

Erlend Henriksen 6

Øyvind Kildalsen 5

Eirik Bertheussen 6

Preben Yttergård Hanssen 6

Tobias Nymo Melseth 5

Bendik Lind 3

Fredrik Allertsen 5

Sondre Laugsand 4

Jørn Persen 5

Sebastian Jensen 4

Uros Vucenovic 4

Martin Larsen Traasdahl 5

Robert Rydningen -

Daniel Mikkelsen -