FINNSNES: – Vi er ikke bekymret, sier kontaktperson, Christian Tran.

Etter tilsynet 10.mars i år, fikk Handelsparken elleve punkter som måtte rettes opp i, før tilsynet var fornøyd.

Blant de syv punktene som gjenstår, vil arbeidstilsynet blant annet ha handicap-toalett installert, omstrukturere lasteområdet for Kiwi og sikkerhetsklarere personalinngangen til Europris.

Ikke bekymret

Kontaktperson Christian Tran, i Concilia Retail Property, som står for opprettelse av handelsparken, er ikke bekymret for å ikke rekke tidsfristen.

– Vi ba om en utsettelse og har fått ny frist første november. Vi jobber nå med å få rettet opp i de avvikene som tilsynet har funnet. Vi er ikke bekymret, sier Tran.

Store summer

Det er potensielt 7.000 kroner i dagsbøter, 42.000 uken, som handelsparken risikerer om de ikke får rettet opp i avvikene innen utgangen av oktober. Dette er ikke noe som skremmer Tran, som tror de vil bli ferdige i tide.

– Vi har en veldig god dialog med arbeidstilsynet. Så dette er jeg ikke bekymret for. Vi er klar til tiltak og vi har troa på at dette skal vi klare, sier Tran.

Tidligere i juli uttalte seniorinspektør, Oddrun Nordli til Folkebladet, at det er uvanlig at slike nye bygg, mangler slike grunnleggende ting som blant annet HC-Toalett. Dette ønsker ikke Tran å kommentere, men legger til at de vil ta dagens situasjon med seg i fremtiden.

– Vi har fått avvik og jobber med disse nå, det jeg vil si er at vi skal ta erfaring i det til neste prosjekt, avslutter Tran.

Tilsynet ønser at parken skal stenge dette området for publikum og ta bort parkeringsplassene i nær lasteområdet. Foto: Carina Hansen