FINNSNES: Princess flytter inn i det siste ledige lokalet i Amfi-senteret. Lokalet er lokalisert like ved den ene inngangen til senteret, og får Clas Ohlson til nabo.

GLAD Senterleder Stig Bergheim er fornøyd med senterets nye tilskudd.

– Det er riktig at vi skal inn her - det gleder vi oss til, sier administrerende direktør i Princess-kjeden, Kai Gulbrandsen, til Folkebladet.

– Er det lenge siden det ble klart at Princess skulle inn her?

– Vi gjorde avtale med Amfi tidlig på sommeren, men dessverre kom juli mellom og da skjer det som kjent lite. Ting tar litt tid, men vi tar sikte på å åpne så fort som mulig.

Det pågår allerede arbeid med å klargjøre lokalet.

– Vi er også i gang med å søke etter medarbeidere. Til den nye butikken må vi ha et salgsteam på fire til seks medarbeidere, opplyser Gulbrandsen.

Ikke første gang

Princess-kjeden driver med boliginteriør til hjemmet, og har rundt 150 butikker i hele Norge. Kjeden er godt representert i de andre byene i Troms.

– Vi har faktisk tre butikker i Tromsø og to i Harstad, så nå var det virkelig på tide at vi kom til Finnsnes, humrer Princess-direktøren.

– Hvorfor Finnsnes?

– Fordi vi er helt sikre på at Finnsnes er et godt handelssted – jeg mistenker at det alltid har vært det. Amfi, som vi har mange leieforhold med, har i tillegg også veldig gode kjøpesentre – og der Amfi gjør det godt, der gjør også vi det godt, understreker Gulbrandsen.

Princess-direktøren opplyser for øvrig at han har ventet en god stund på muligheten til å flytte inn i senteret på Finnsnes.

– Ja, det skal være sikkert. Jeg har vært en del ganger på Finnsnes de siste ti årene for å si det sånn, humrer han.

Fortsatt venteliste

– I kundeundersøkelser har det kommet frem at Princess er en av de butikkene som kundene savner mest her på Finnsnes, det til tross for at vi allerede har flere butikker innen samme konsept på senteret, sier senterleder Stig Bergheim om det nyeste tilskuddet til senteret.

Derfor er han også svært glad for å få kjeden på plass i senteret.

– De flytter inn i et glimrende lokale. Det kommer til å bli en kjempebutikk.

– Men nå er det peise fullt.

Det er fullt, og vel så det. Vi har fortsatt ventelister på aktører som vil inn og drive her, sier Bergheim.