Dette bildet har vi fått tilsendt fra Svein Arild Berntsen. Han skriver: – Nå nærmer vi oss Landsskytterstevnet i Målselv 2016. Dette blir merkedager for oss som startet vårt ”Pappa-Svein-Bluesband”, for nemlig på Lanskytterstevnet i Målselv i 1996, så ble det oppstart med dette fargerike bandet(1996-2010). Tida var i 1996 moden for å gå ilag for å dyrke bluesen med stor B. Publikum stilte opp i den tida og hungret etter live-BLUES.

Medlemmene i bluesbandet hadde stor erfaring fra ulike band - faktisk ringrever i faget. Sammen brant vi for den blå musikken - kjemien stemte! Og ikke minst spillegleden - super energi og god publikumskontakt preget bandet i alle år. Et band som tok vare på tradisjoner, og ikke minst ga mye energi på scenen. Gruppa ga ikke ut noen egen musikk, men var et såkalt live-band med stor reiselyst, der de  inntok  mange store bluesscener i inn-og utland. Flere turneer med egen turnebuss til Rogaland, sørlandet og østlandet  gledet mange, samt spilling på Muddy Waters i Oslo og Notodden+Svalbard og  på storscenen på Hell Bluesfestival.

Prikken over i’en imponerte bandet mange med å lage et feiende liveshow: et B.B.King-portpouri. Utenlandturer og spilling for FN-styrken i Makedonia gjorde og stor lykke. Mange bluesfans i Midt-Troms minnes denne spilleglade gjengen-som avsluttet i 2010. På slutten av perioden tok Bård Foshaug flere studier -s å da ble det og leid inn gode stand-in gitarister som Espen Elverum Jakobsen og Thomas Ragnar Larsen.  Gode minner.

På bildet ser vi fra venstre Bård Foshaug (gitar og sang), Ole Morten Sørensen (piano - ex Studio-80/sang), Christer Henriksen (bass), Gjermund Nielssen (trommer). Foran i front: ”Pappa Svein” Arild Berntsen (munnspill og vokal. Ex.ulike Stavangerband+ Karva Blues).

Foto: Privat