BRØSTADBOTN: Ifølge tall fra Brønnøysundregistrene omsatte Brøstad Bil AS for litt over 4 millioner kroner i 2015, omtrent som året før.

Null sykefravær

Og i årsberetningen kommer det fram at bedriften ikke hadde sykefravær. Tor Viggo Gamst har vært ansatt i omkring 20 år ved bedriften.

– Det er jo et godt arbeidsmiljø her. Jeg trives godt, sier han til Folkebladet.

Daglig leder Tommy Andreassen er naturligvis godt fornøyd med at de ansatte er på jobb.

– Ja, det er veldig bra at vi ikke hadde noe sykefravær. Vi er en liten bedrift, så når noen er borte får de andre mer å gjøre. Jeg synes at vi har et godt arbeidsmiljø. Generelt har vi hatt veldig lite sykefravær i flere år. Men akkurat nå har vi en sykemelding fordi en har brudd i kragebeinet. Men det er jo noe som kan skje, sier Andreassen.

Fra flere kommuner

– Jeg er fornøyd med tallene for 2015, fire millioner i omsetting er greit. Vi har heller ikke potensial for å omsette for stort mer. Vi er ikke mer enn fire ansatte. Og bare oppdatering på verktøysiden er kostnadskrevende. Vi tjente lite i starten av året både i januar og februar. Det tok litt mer tid enn vanlig før det tok seg opp, sier han.

– Har dere kunder fra andre steder enn Dyrøy?

– Ja, det ble lagt ned et verksted på Ibestad. Derfor har vi en del kunder derfra. Men det kommer kunder fra Salangen og Sørreisa også. Hos oss går det mest på EU-kontroller, reparasjoner etter kontroll og service, sier Andreassen.

– Hvordan ser ut så langt i år?

– Det ser greit ut, omtrent som i fjor, svarer Andreassen.

Bedriften hadde 1.412.305 kroner i totale lønnsutgifter i fjor der daglig leder tjente 499.118 kroner. Tommy Andreassen har 100 prosent eierandel i selskapet.