Hans Henrik Johansen 6

En kjemperedning når Ullern frenetisk forsøker å få en utligning mot slutten. Lite å gjøre med 1-0-suseren.

Quint Jansen 6

God i duellspillet. En avgjørende blokkering på et Ullern-skudd som fort kunne endt i nettmaskene.

Adnan Causevic 5

Får bare en knapp halvtime på banen før han byttes ut med skade. Lite å utsette på innsatsen.

Andreas Østeraas 6

I likhet med stopperkollega Jansen lar Østeraas høre fra seg i duellspillet. Viktig skuddblokkering i 2. Omgang.

Joakim Amandus Einebakken Nilsen 7

FILs bestemann. Løper utrettelig opp og ned høyresiden. Kommer til mange innlegg. Assisterer Ullerns selvmål.

Jonathan Matthew Barlow 6

Som alltid god til å bestemme tempoet i kampen. Litt upresis ved enkelte anledninger, men stort sett god i det meste han foretar seg.

Andreas Løvland 5

Skjebnesvanger miss før Ullerns ledermål. Tar igjen ved å klinke 1-1 kontant i nettet tidlig i andreomgang.

Sander Birkeland 5

God innsats uten å glimre. Legger ned mange meter.

Tom-Erik Bang Kristiansen 6

I likhet med sin vingbackkollega er Bang Kristiansen en løpsmaskin. Innleggene hans var det imidlertid ikke samme klasse over.

Morten Moldskred  5

Får en stor sjanse i førsteomgang som han burde tatt bedre vare på. Virker litt ringrusten.

Glenn-Martin Andreassen 6

Som alltid oppofrende og fysisk i spillestilen. Får et mål annullert uforståelig for offside. Skulle muligens hatt straffe i 1. Omgang.