Endelig helg!

Navn: Steinar Steffensen

Alder: 36 år

Bosted: Kjellmoen

Yrke: Utdannet adjunkt og kokk. Jobber nå som lærer.

Hobbyer: Jeg har to hunder som jeg liker å gå tur med. Den største hobbyen er friluftsliv og kjøre litt bilcross.

Aktuell: Tar over som ny leder av Nord Norsk Hestesenter på Olsborg.

+ + + + + +

Har du noen planer for helga som kommer?

– Vi skal i en konfirmasjon i Tromsø på lørdag. Ellers blir det en del kakebaking, jeg skal bake noe kaker til en barndåp som skal være på søndag. Jeg skal ikke i barndåpen, kun bake kaker til den.

Hva var din siste kulturopplevelse?

– Jeg er ikke noen raser på det området, så det er en stund siden. Jeg tror at det var i mai i fjor at jeg var på en konsert med bandet Senjahopen i Kulturlåven på Moen. En fin opplevelse, jeg liker låttekstene dette bandet skriver, og så har det jo et sterkt lokalt tilsnitt.

Hvem er ditt store forbilde?

– Det er en amerikansk dame som heter Mary Kay Ash. Hun er en foretningskvinne som er veldig opptatt av mennesker som ressurs, også i arbeidslivet.

Hva liker du best i Midt-Troms?

– Naturen, der er det ingen tvil. Jeg liker selv å bruke naturen, og mener vi bor i et veldig naturskjønt område. Den ligger rett utenfor studøra.

Hva mangler i Midt-Troms?

– Mangler? Jeg kan ikke komme på noe i farten. Det betyr vel at vi har det meste av det vi trenger.

Hva leser du og ser på TV?

– På bokfronten går det mest i selvutviklingslitteratur, og når det gjelder aviser så leser jeg Nye Troms, Nordlys og Folkebladet daglig. På TV ser jeg litt sport, nyheter og «Grey´s Anatomy», som er lettfattelig underholdning.

Hva synes du om Folkebladet?

– Folkebladet er en bra lokalavis. Men jeg foretrekker papirutgaven, som har mest lokalt stoff. På nett er det en del nyheter som ikke er lokale.

Hvilket ettermæle ønsker du deg?

– Ettermæle? Nei, det har jeg ærlig talt ikke tenkt noe som helst på, så der må jeg melde pass. Det får vel bli som det bli, tenker jeg.

Har du noe drømmereisemål?

– Thailand og Vietnam. Jeg har vært der tidligere og har stor sans både for naturen, menneskene og maten i disse landene.

Hva er den perfekte lørdagskvelden for deg?

– Uken ellers skjer det jo ganske mye, og det kan være hektisk. Så en perfekt lørdagskveld er hjemme sammen med familie eller venner og noe godt å spise og drikke.