Hans Henrik Johansen N/A

Solid når han mottar støttepasninger. Tromsø 2 skaper absolutt ingenting og det er rett og slett ikke grunnlag for å gi FIL-keeperen karakter.

Christian Arnesen 6

Full kontroll bakover. Flere gode pasninger fremover, spesielt i tospann med Joakim Nilsen.

Quint Jansen 7

Sjef i duellene. Flere gode framspill. Kroner en god kamp når han på åpent mål setter inn 4-0.

Andreas Østeraas 7

Sterk i duellene. Gjør sjeldent feil. Lite å bryne seg på mot et svakt Tromsø. Både god og heldig når han setter fart fremover.

Joakim Einebakken Nilsen 8

Hans beste kamp i år. Herjer med Henrik Johnsgård gang på gang og serverer Løvland på 2-0. Burde kronet sin gode kamp med scoring like før slutt.

Andreas Løvland 6

Setter opp Einebakken Nilsen flere ganger. God kontroll på midten og scorer sitt tredje mål for sesongen. Tatt av i pausen.

Jonathan Barlow 8

Banens beste i førsteomgang. Full kontroll på alt han foretar seg. Litt mer borte i andre omgang, men alt i alt en meget god oppvisning.

Tobias Schjetne 6

Kombinerer ofte fint i angrep. Lite å gjøre bakover. Burde kanskje ha hatt seg et mål.

Tom Erik Bang Kristiansen 7

Settes opp av sine medspillere gang på gang. Kommer seg rundt på kanten ved flere anledninger og har det bare gøy med et svakt TIL-forsvar. Ingenting å gjøre bakover.

Jonas Simonsen 7

Tar med seg ballen på vakkert vis i forkant av straffesituasjonen. Setter straffen sikkert. Uegoistisk når han assisterer Quint Jansen på 4-0. Tatt av etter 68 minutter.

Glenn-Martin Andreassen 7

Meget god i det han foretar seg. Stor, sterk, rolig og balansert med ball. Viktig i FILs oppbyggende spill. Tatt av i pausen.

Dan-Roger Roland 6

Inn for Andreassen i 46. min. Kommer inn som et friskt pust. Hadde et par brukbare sjanser som han kunne ha scoret på.

Sander Birkeland 6

Inn for Løvland i 46. min. Gjør sine saker bra. Også han hadde sjanser han kunne ha scoret på.