FINNSNES: I løpet av den siste måneden er det blitt offentliggjort at både Clas Ohlson og Burger King etablerer seg på Finnsnes. Clas Ohlson skal inn i lokalet som i ti år har huset Prix, mens Burger King tar over lokalet hvor TakeOff har holdt hus.

STOLT Regionsjef Trond Aase er stolt over Amfisenteret på Finnsnes. Foto: Kjetil Vik, iTromsø

Trond Aase, som er regionsjef for Amfi i nord, er begeistret.

– Tror du dette kan føre til at flere storkjeder begynner å lukte på Finnsnes?

– Helt opplagt! Her banes det nok vei for at flere aktører for opp øynene for Finnsnes, mener regionsjefen.

Kommer ny butikk

Fore øyeblikket pågår det byggearbeid på flere hold i kjøpesentert, både der Clas Ohlson og Burger King skal inn, men også i de nye lokalene til Nille.

– Er det en ulempe med disse byggerabeidene?

– Det vil jeg ikke si, men heller at det er et godt tegn på at det skjer noe i senteret. Vi prøver selvfølgelig å skåne både publikum og leietakere i denne prosessen, men litt støv og støy blir det nok. Men man må knuse noen egg for å lage en omelett, det vil si at det må litt action til for å skape noe bedre, understreker Aase.

– Det kommer en ny butikk, men det er for tidlig å flagge noe. Det er for så vidt heller ikke avklart hvem som skal inn, men vi har flere valgmuligheter og jobber med forskjellige alternativer. Den kontinuerlige jobben vår er å skape et best mulig kjøpesenter med størt mulig mangfold og tilbud til de som handler der, poengterer Aase.

Jobber med utvidelse

Regionsjefen skryter av jobben som er gjort, både av leietakerne i Amfisenteret og senterledelsen.

BURGER Burger King har opplyst at de åpner dørene i Amfisenteret allerede i mars.

– De har bidratt til at senteret er i en såpass god kondisjon at det har gjort andre aktører nysgjerrige. Det synes jeg er viktig å få frem, for ofte synes jeg folk berømmes for lite for den gode jobben de har gjort.

Regionsjefen Aase nevner for øvrig at de i Amfi jobber med å utvide senteret. Nærmere bestemt ved å utvikle en eiendom på Meieritomta.

– Det har kanskje vært litt stille rundt dette ei stund, men vi har en tanke om å utvikle det området og gjøre det til en del av senteret, sier Aase.

– Når kan dette bli noe av?

– Det er litt avhengig av en del ting, men jeg tror det skjer noe der i løpet av året – i hvert fall tror jeg vi kommer til å vite mer om hva som er mulig å få til, sier Aase.