FINNSNES: Deler av Storgata 51 er under endring. Et nytt kjøpesenter er under oppbygging. For enkelte betyr dette flytting av lokaler. En av dem er Torill Albertsen, daglig leder for Trilla Salong.

- Vi va jo nødt til å flytte, siden bygget skal rives. Så da starta vi flyttingen forrige torsdag, og planen er å åpne igjen i morgen.

Nedstøvet

De gamle lokalene ble fort helt støvet ned på grunn av all sprengningen som har foregått over en viss tid, forteller Albertsen til Folkebladet. Dette gjorde at de ville flytte såpass tidlig som de gjorde.

- Alle som har tilhold der kjøpesenteret skal bygges må jo flytte seg, både vi som eier butikker, men også leiligheter må flyttes andre steder.

Trist

Albertsen er trist for at hun måtte flytte fra lokalet sitt, spesielt siden det kun er tre og et halvt år siden hun flyttet til det gamle bygget, den gang fra Myrasenteret.

- Men når det er sagt, så er jeg veldig fornøyd med hvordan det har blitt her. Vi har fått det fint her, så jeg gleder meg veldig til vi åpner.Vet alle kundene dine at du har flyttet?

- Jeg tror at jeg har sagt det til alle kundene mine, det eneste som var er at vi måtte flytte så plutselig, så jeg vet ikke helt om absolutt alle vet hvor vi holder til. Men de skal nok klare å finne meg!(Folkebladet.no)