GIBOSTAD: Det er Senja Embrace Life-senteret på Gibostad som inviterer til urkraftskurs med Lilli Bendriss og Cathrine Behr neste helg.

– Dette er et kurs som de to har satt sammen, og er en litt annen event enn sist da kun Lilli Bendriss var her, forteller Tine Larsen.

Urkraftskurset handler i korte trekk om bevisstgjøring, og å komme forbi blokkeringene til den delen av seg selv som besitter dyp spirituell kunnskap og visdom.

– Både Catrine og Lilli er opptatt av å hjelpe mennesker og formidle budskapet om ren energi – at vi alle har en iboende urkraft i oss, sier Larsen.

Setter opp lavvo

Under kurshelgen jobbes det blant annet med sjamanistiske ritualer, trommer, guidet meditasjon, bevegelse, lyd og stillhet.

– Vi har satt av hele helga til dette kurset, og begynner fredag med åpning av lavvoen vår. Denne vil bli satt opp nedfor granskogen på eiendommen vår, og rommer plass til 50-60 sittende personer. Der skal vi blant annet ha en trommeseanse for å åpne opp energien som det skal jobbes med den helga her, forteller Larsen.

Enda plass

Dette er ikke første gangen Lilli Bendriss, som er kanskje best kjent fra TV-serien ”Åndenes makt”, kommer til Gibostad og Senja. I februar holdt hun et kort kurs om ”Dreamjourney”.

– Jeg er veldig takknemlig for at hun kommer hit og trives godt her oppe. Jeg setter pris på hennes engasjement for å opplyse folk om den energien egentlig alle har tilgang til, og denne gangen handler det om å lære folk om å ta i bruk egne evner igjen, forklarer Larsen.

– Er det mange som har meldt seg på kurset?

– Ja, nå hadde vi veldig mange påmeldinger etter sist gang Lilli var her, men der er det noen som har meldt seg av. Derfor har vi ennå noen ledige plasser, sier Larsen.

Sist gang Lilli Bendriss var på Senja uttalte hun til Folkebladet at energien i Nord-Norge er sterkere enn på Østlandet.

– Det er et åpent felt opp til de andre dimensjoner. Vortex, eller kraftfeltet, er mye sterkere her oppe i nord. Hva det skyldes vet jeg ikke, men det handler kanskje litt om fjellene, sjøen og naturen, sa Bendriss den gang.

(Folkebladet.no)