FINNSNES: Onsdag ble det kjent at Jan Tore Bakli, etter møte med daglig leder Ivar Holand og styrleder Herleif Hanssen, sluttet i jobben som sportssjef.

Torsdag kommer nyheten om at G14-trener Gunnar Moen også forlater Finnsnes IL.

- Jeg stiller meg bak den uttalelsen som kom på årsmøtet og stiller meg bak saken rundt Jan Tore. Da var det helt naturlig for meg å trekke meg også når situasjonen ble som den ble, sier Moen til Folkebladet.

Det var Nordlys som først omtalte saken.

Moen gikk fra trenerjobb for rekruttlaget i FK Senja til aldersbestemt trener i FIL i 2015. Men retningen Finnsnes har valgt å satse på gjør at han nå ikke ønsker å fortsette i klubben.

- Nei, jeg synes ikke det blir naturlig å være med videre.

- Hvilke planer har du nå?

- Se fotball på tv, live og kanskje lese teori. Rett og slett bli en bedre fotballtrener. Og ikke minst bidra i sone og krets, sier Moen.

Folkebladet har tidligere skrevet at utbryterne har seriøse planer om å starte opp en ny klubb. Moen forteller at han ikke er involvert i den prosessen - men åpner døra for å bidra i en eventuell ny klubb.

- Det må jeg ta stilling til når den tid kommer. Inntil videre har jeg bare planer om å bruke tid på meg selv, familie og på å bli en bedre fotballtrener.