FINNSNES: Det er nå den øverste delen av Skogenveien som står for tur.

Ifølge Lenvik kommunes hjemmeside gjelder dette området fra Finnfjordbotn storkiosk til krysset overfor Skogen barnehage.

- Det innebærer at beboere i området ved og i boligfeltene Stormyra og Lunde blir berørte.

Disse byggene skal få fjernvarme Både private og kommunale bygg får først tilgang til den miljøvennlige energien. Stengt

Samtidig som arbeidet med framføring av fjernvarme fra Botnhågen til Finnsnes står på, går rehabiliteringa og bygginga av fortau i Sandvik- og Skogenveien over i en ny fase.

- Fra og med uke 32 starter arbeidet fra krysset overfor Skogen barnehage. Veien derfra og fram til krysset overfor Finnfjordbotn storkiosk blir stengt for gjennomkjøring, påpekes det på hjemmesida til Lenvik kommune.

Omkjøring vil framover skje via fylkesvei 86, også kalt innfartsveien.

– Vær forberedt, her braker det snart løs 10. mai starter det storstilte veiarbeidet langs Sandvikveien/Skogenveien på Finnsnes. Folk bes om å holde seg godt informert. Begrenset kjøring

- Det tillates begrenset kjøring til eiendommene, men fartsgrensen er satt ned til 30 kilometer i timen, skrives det videre.

Det opplyses også at det i perioder må påberegnes ventetid.

- Men i all hovedsak vil veien holdes åpen, selv om det, når arbeidet krever det, vil veien bli helt stengt.

Videre oppfordrer Lenvik kommune, og entreprenørene TP Maskin AS, Målselv Maskin AS og Norvald Jørgensen AS, alle som ferdes i Finnsnes-området til å være tålmodig, og spesielt ta hensyn til myke trafikanter.