Hugo Nordnes som tidligere har drevet spise- og utestedet «Go to gate» har jobbet i utelivsbransjen på Finnsnes i flere år. Nå går han helt nye veier og blir eier av sitt eget utested.

– Planen er å skape et sted hvor man kan ha DJ, livemusikk og lokale musikere skal få boltre seg på scenen. Så tenker jeg å ha et enkelt pub-matkonsept. Det skal være trendy, røft, tøft og nytt for Finnsnes, forteller Nordnes til Folkebladet.

Hemmelig

Navnet derimot er han ikke helt klar til å avsløre.

– Jeg har et navn jeg gjerne vil bruke, men som det ligger noen restriksjoner på. Så det må på plass før jeg kan offentliggjøre navnet. Jeg har så klart et back-up navn i tilfelle jeg ikke skulle få til, men ingen av de får du vite nå, ler Nordnes og opplyser om at navnet vil bli kjent den offisielle åpningshelga 2. februar.

Videre forteller han at han vil ta en stor del i drifta.

– Jeg har sagt til kjærringa at jeg kommer nok til å være der 24/7, men det er kanskje overdrevet. Jeg er en potet og kommer til å være der mye, sier Nordnes.

Interiør

Innvendig er Nordnes godt i gang med endringene. Alt som er logo, og Peppes Pizza-effekter skal fjernes, men noen ting blir igjen.

– Det blir endringer innvendig for at jeg skal kunne lage scene og dansegulv. Det betyr at noen vegger blir fjernet slik at vi får tilpasset det til alle aldersgrupper over 18 år. Jeg har i tillegg kjøpt all inventaret, så møblementet vil fortsatt være her. Livescenen skal bli et flott tilskudd og det er nok sitteplasser til rundt 2-300 mennesker vil jeg tro, sier Nordnes.

Lokalt

Han skal også satse på mikrobryggeri og dermed blir både matkonseptet og drikkevarene bygget rundt dette.

– Jeg jobber nå med å skifte leverandør, så vil jeg ha inn mikrobryggeri-øl og det skal være lokalt. Noen avtale har jeg ikke signert, men mikrobryggeri er i tiden og da er det viktig at vi også er følger trendene. Pubmaten som jeg kaller det, er lett fingermat som skal passe til dette ølet. Pizza vil selvfølgelig være en del av menyen også. Det er et fantastisk kjøkken og det er muligheter for at jeg utvider matkonseptet senere, sier Nordnes.

Utelivet

Som flere på Finnsnes og omegn kjenner til har det vært en nedgang i utelivet de siste årene på Finnsnes. Men nå skjer det mye i Midt-Tromsbyen. Det gamle utestedet Otto’s gjenoppstår og Finnsnes forum vil avholde eventer knyttet til uteliv. Fra før har både Finnsnes hotell, Senja hotell og On the Corner et utelivstilbud på Finnsnes. Nordnes tror forutsigbarhet og et fast tilbud er essensielt for å drive et utested i byen.

– Finnsnes, Senja og omegn vokser både med tanke på turisme og Finnsnes som handelstad. Det er plass, men man må drifte rett. Folk trekker folk og da er det er viktig å ha forutsigbarhet for lokalbefolkninga, og de må vite at det skjer noe med både aktivitet og «happenings». Etter at jeg torsdag overtok lokalene har det allerede vært flere innom å tittet og slått av en prat, Jeg har fått god mottakelse og respons og nå gleder jeg meg til å åpne dørene, avslutter Nordnes.

Alle effekter fra det som tidligere var Peppes Pizza er på vei bort fra Handelsparken i sentrum av Finnsnes. I februar vil Nordnes avsløre det nye navnet. Foto: Carina Hansen
Her skal vegger rives og scene bygges, det skal bli midtpunktet i lokalene. Tidligere har det vært barnerom her. Foto: Carina Hansen