TROMSØ: - Så var gullgutten kommet. Han e 3234 gram og 48 cm. Mener bestemt at han ligner på meg, skriver Barne-TV-kjendis og FK Senja-spiller, Christer Johnsgård, på sin facebook-side.

Etter at det begynte å dra seg til i tre-tiden natt til mandag, kom junior til verden etter en drøy åtte timer lang fødsel.

- Charlotte viste seg som den maskinen under fødselen. Godt gjort av ei som ofte får surleppa frem for ei flis i fingeren, skriver Christer videre i gladmeldinga.

- Heftig

Til Folkebladet mandag kveld opplyser Johnsgård at alt står bra til med både mor og barn - og han selv.

- Det var en heftig opplevelse. Spennende når det står på, og en lettelse når det er over. Det verste var å stå og se på hvor vondt Charlotte hadde det uten at jeg kunne gjøre noe med det, forteller Johnsgård.

Historien om Jonas Johansen som måtte sy fire sting etter å ha deiset i gulvet på fødestua i forrige uke har de fleste fått med seg. Johnsgård forteller til Folkebladet at han måtte rådføre seg med TIL-spilleren før alvoret på fødestua startet.

- Jeg klarte heldigvis å stå han av, gliser 28-åringen.

- Mora har siste ordet

Noe navn til krabaten har ikke de nybakte foreldrene kommet frem til enda.

- Vi må prøve å finne noe som klinger litt, men det er jo mora som blir å ha det siste ordet uansett, så jeg har ikke så mye jeg skulle sagt, ler Johnsgård.