FINNSNES: I en pressemelding skriver SalMar Nord AS at de styrker satsingen i Nord-Norge, og har tilsatt Irene Lange Nordahl som regional samfunnskontakt i selskapet.

Ansikt utad

Nordahl er tidligere stortingsrepresentant og har vært medlem av næringskomiteen. Hun jobber nå som næringssjef i Lenvik kommune. Nordahl starter hos SalMar Nord AS 1.4.2015, og hun skal ha arbeidssted ved selskapets hovedkontor på Finnsnes.

- Vi er svært godt fornøyd med at vi nå får Irene Lange Nordahl med oss på laget til vår satsing i nord. Hennes hovedansvar som regional samfunnskontakt er å være selskapets ansikt utad, holde god kontakt med viktige samarbeidspartnere og å bidra til å ivareta SalMar Nords rammebetingelser, sier Ørjan Jensen, daglig leder i SalMar Nord AS.

- I tillegg skal hun bidra til å ivareta SalMar politisk og samfunnsmessig i kontakt med kommuner, fylker, storting og regjering, sier Jensen.

Nordahl skal jobbe sammen med daglig leder i SalMar Nord AS, samt samarbeide med samfunnskontakt ved konsernledelsen.

Mange søkere

I alt mottok SalMar Nord AS over 100 godt kvalifiserte søkere til den nyopprettede stillingen som regional samfunnskontakt. Noe som viser stor interesse for denne spennende stillingen.

SalMar ASA er en av de ledende lakseprodusentene i verden, og er den tredje største lakseprodusenten i Norge. Selskapet hadde i 2013 en omsetning på 6,2 milliarder kroner.

SalMar Nord AS er SalMar ASAs selskap i Nord-Norge. I 2014 passerte SalMar Nord AS 1,3 milliarder i omsetning.

SalMar Nord AS har 32 konsesjoner for oppdrett av laks i Troms og Finnmark, og disponerer 3 FoU-konsesjoner gjennom samarbeid med forskningsmiljøer.