OLSBORG: Ifølge operasjonsledelsen ved Troms politidistrikt har ulykka skjedd like før klokka 16 fredag.

Kaos

Øyenvitner på stedet forteller om fullt kaos og at det ser ut som en personbil har kollidert med et vogntog. Stasjonsvogna ser ut til å ha fått hard medfart i sammenstøtet.

Ulykka her skjedd like nord for Olsborg. Helikopter, brannbil og politi samt tre-fire ambulanser hadde ankommet stedet ved 16:30-tida.

Folkebladets reporter på stedet forteller at redningsmannskapene holder på å klippe opp bilen.

Helikopter

Redningshelikopteret har landet på et jorde ved siden av veien. Politiet fikk melding om ulykka klokka 15:45.

Klokka 16:35 opplyser operasjonslederen hos politiet at det var en person i hver av kjøretøyene og at én person bekreftet omkommet.

- En lege på stedet har bekreftet at én person har omkommet, sier operasjonsleder Morten Augensen ved Troms politidistrikt.

Også tidligere denne uka var det en kollisjon på den samme strekninga på E6.

Det var regn og vått på stedet ulykka skjedde, men det skal ikke ha vært glatt. Statens vegvesen anbefaler omkjøring via Øverbygd.

Avhører vitner

– Det er en person som er en bekreftet omkommet. Det er to personer som er involvert i ulykken, en i hver bil, sier Carl Oskar Tømmerås, politibetjent ved Målselv regionlensmannskontor, til Folkebladet på ulykkesstedet.

Politiet vil ikke si noe verken om hvilket kjønn den omkomne har, eller spekulere i årsak til ulykken.

– Vi har fått tak i vitner som vi skal avhøre. Så kommer det en trafikketterforsker fra Tromsø som skal gjøre noen undersøkelser, noe som er vanlig i slike saker, påpeker politibetjenten.

E6 ble stengt i begge retninger. Omkjrøing via Øverbygd. Foto: Jan-Erik Bergstad