Det skriver NRK på sine nettsider.

Motorsykkelklubben Hells Angels har vært etablert i sju byer i Norge; nå ekspanderer klubben, i følge NRK og Brennpunkt.

NRK har, basert på innsamlet informasjon, laget en liste over 27 klubber som nå skal ha akseptert å bære Hells Angels farger som en del av sin klubbuniform. De vil bære et ruterformet merke med teksten «Support Club 81» på sine egne klubbvester. 81 står for den åttende og den første bokstaven i alfabetet HA.

I Harstad står to klubber på NRKs liste. Warrior og Power Pipes.

Shit Happens på Finnsnes, Strokers i Tromsø og Wolverines i Alta står også blant de 27 på lista.

NRK skriver at Hells Angels-president Leif Ivar Kristiansen har personlig reist rundt i Norge for å overtale klubber til å delta.

Det vises til at i Danmark rustet Hells Angels opp hele sin organisasjon i kampen mot andre kriminelt belastede miljøer, som Bandidos og Outlaws.

Rekrutteringen skal være en del av samme utviklingen i Norge.

Hos en av disse klubbene i Harstad ble den for ikke lenge siden gjort beslag av våpen, et betydelig pengebeløp og amfetamin.

Politistasjonssjef Geir Pedersen sa da at narkobeslaget var det største på mange år i Harstad, og at det ikke er noen tvil om at harstadklubben har tilknytning til Hells Angels.

Foranledningen til ransakelsen var at to menn fra Harstad ble pågrepet under en Hells Angels-fest i Oslo og siktet for narkotikakriminalitet og våpenbesittelse.

- De to er sentrale medlemmer i en mc-klubb i Harstad. Det er offentlig kjent at de har stått frem som supportere av Hells Angels, men de er ikke fullverdige medlemmer. De bærer tydelige merker på seg som knytter dem til Hells Angels, har Pedersen sagt til Harstad Tidende.