Lilli Bendriss er for de fleste kanskje best kjent fra TVNorge-serien «Åndenes makt», hvor hun bidrar med sine klarsynte evner. 28. februar kommer Bendriss til Tine Larsen på Vardnes urtegård på Gibostad.

- Her skal Lilli ha en minievent som hun kaller dreamjourney, på norsk drømmereise. Det handler om at hun vil lære de som deltar å aktivisere sin sjette sans, altså den sansen hun mener hun bruker blant annet i forbindelse med «Åndenes makt», forteller Larsen.

Hun er ikke i tvil om at det kommer til å bli en magisk kveld med Lilli Bendriss, med mye latter, men også alvor og tårer.

- Hit skal man komme med et åpent sinn for å både se og høre denne fantastiske damen og den gaven hun har, sier Larsen.

Kurset er egentlig allerede fylt opp. Larsen opplyser likevel at det kan være åpent for noen flere påmeldinger, men at man i så fall må ta kontakt kjapt.

- For de som ikke får plass her, kan jeg med glede fortelle at Lilli Bendriss kommer tilbake hit til sommeren. Da blir det i hvert fall et helgekurs, og kanskje to, smiler Larsen.

(Folkebladet.no)

Åpent sinn: Hit skal man komme med et åpent sinn for å både se og høre denne fantastiske damen og den gaven hun har, sier Tine Larsen Foto: Birger Caspersen