GIBOSTAD: Mange tok turen til Gibostad for å se show med monstertrucks, men bare arrangørene visste at det ikke ble noe show.

Skiltet

Ved grusbanen på Gibostad som skulle vært arena for showet var det ingen informasjon. Arrangørene hadde tatt seg tid til å fjerne plakatene i løpet av mandagen, men ikke gått ut med noen informasjon om avlysning. De har vært veldig synlig med forhåndsreklame på det meste av stolper på innersida av Senja, men der var alle spor fjernet.

-Det kunne stått skilt med avlyst i krysset ved Senjastua så hadde vi sluppet å kjørt utover fra Finnsnes, sier Tor Gjermund Hjelseng.

De hadde prioritert naturen dagen før da showet var på Finnsnes.

-Det var tydeligvis en feil prioritering.

- Skuffende

Bil etter bil snudde ved grusbanen etter å ha sett seg forvirret rundt noen minutter. Noen hadde visstnok vært i kontakt med arrangørene i går ettermiddag og grunnen de hadde fått oppgitt var: “Vi har feil på den største monstertrucken og da gidder vi ikke å komme”.

-Dette var skuffende. Vi har kjørt fra Skaland for å kose oss. De kunne godt kjørt et lite show uansett, sier Kenneth Iversen som hadde tatt med seg onkelungen på monstertruck-show og måtte bare snu og ta på tur hjemover.