FINNSNES: - Bakgrunnen for at dette kom til overflaten først, er at jeg forespurte saksprotokollen fra det kommunestyremøtet der Hagerupsen ble ansatt, noe jeg aldri fikk, sier Johnsen og legger til at han nå anser rådmannen som å være en ulovlig- og ikke-gyldig ansatt i kommunen.

De ryktene som svirret rundt en periode, er ifølge Johnsen sanne.

- Jeg er ikke ondskapsfull, men jeg vil at kommunen skal følge lover og regler. Vi kan ikke ha det slik at et fåtall personer rundt rådmannen skal bestemme i kommunen. Det finner jeg meg ikke i, fastslår Johnsen.

LES OGSÅ: - Dette er ren ondskap

Viten og vilje

Ved spørsmål vedrørende sakens åpenhet, konstaterer Johnsen at vedtaket ble gjort med viten og vilje i et lukket rom.

- Rådmannen kommer aldri til å få 31 stemmer når saken blir tatt opp i kommunestyremøtet 8. mai. Alle forstår det, forteller Johnsen.

- Hva skjer da med hennes posisjon i kommunen?

- Da er hennes posisjon betydelig svekket. Hadde jeg vært henne, ville jeg meldt min oppsigelse hos ordfører Sivertsen nå, nettopp fordi den manglende tilliten bare blir større og større.

Angrep

Ifølge Johnsen velger den tidligere ordføreren, Martin Ness å gå til angrep for å forsvare sin ulovlige handling ved å forlenge åremålet til Hagerupsen.

- Jeg har ikke gjort noe annet enn å få frem fakta, forteller Johnsen.

Folkebladet har ikke lykkes i å komme i kontakt med rådmann, Margrethe Hagerupsen og har derfor ingen kommentarer fra henne.

(Folkebladet.no)