SENJAHOPEN: Da Hugo Reiertsen i Senjahopen feiret sin 60-års dag på ungdomshuset i bygda langfredag, hadde kona Anne-Marie Brandsberg ordnet med litt av en bursdagsgave.

Bursdagsgaven sto på scenen i ungdomshuset under feiringa: Bandet Asaslandbros fra Sandnes i Rogaland!

– Fantastisk

- Fantastisk musikk! Det hører til sjeldenhetene at et band av dette kaliberet gjester ungdomshuset i Senjahopen, - om det noensinne har skjedd før i det hele tatt, sier en begeistret leder av Havørn UIL, Kjell André Johansen, som selv var blant gjestene i bursdagen.

Aasland Bros består av tre brødre fra Sandnes; Erlend, Jørgen og Christoffer Aasland, samt Kenneth Andersen. De fire er blitt viden kjent for sin evne til å tolke Johnny Cash, som er deres spesialitet.

Hugo Reiertsen og Anne-Marie Brandsberg forelsket seg i bandet under visefestivalen i Egersund sist sommer.

Visste ingenting

Men lite ante Hugo om at kona i det skjulte hadde jobbet for å få bandet til å komme nordover og spille under bursdagsfeiringa hans.

- Jeg visste knapt noen ting før jeg trådte over dørstokken på ungdomshuset. Det var en kjempeoverraskelse som gledet meg, ler Hugo, som i det daglige er leder av Opplæringskontoret for fiskerinæringa.

110 gjester

110 gjester var tilstede for å feire dagen hans i ungdomshuset.

- Jeg synes Aasland Bros er noe av det råeste og mektigste man kan lytte til. Det er artig å få anledning til å dele en slik musikkopplevelse med så mange andre, sier Hugo.

Foruten kona var også eierne av opplæringskontoret, samt Havørn UIL, med på å spleise på den spesielle gaven. Reiertsen har et varmt hjerte og engasjement for ungdoms- og idrettslaget i bygda.

- Tilbakemeldingene fra bandet var at de hadde storkoset seg med å spille for oss, sier Hugo Reiertsen som fyller 60 år den 25. april.

Også en av bygdas egne musikkhelter, Håkon Johnsen, underholdt fra scenen.

- Det satte jeg og gjestene stor pris på. Håkon er en kar jeg har fulgt siden han var liten, og som har et stort musikalsk potensial, sier jubilanten.

(Folkebladet.no)

Jubilanten Hugo Reiertsen og kona Anne-Marie Brandsberg storkoste seg under bursdagsfeiringa langfredag - med mange venner, god mat og god musikk. Foto: Vidar Bjørkli
Håkon Johnsen spilte også i Hugo Reiertsens feiring av 60-årsdagen. Foto: Vidar Bjørkli