Den tidligere Folkebladet-journalisten havnet i går helt uvitende på det internasjonale talkshowet «The Ellen Show» hvor han mottok 1.000 dollar av verdensstjerna.

FINNSNES: Petter Egge (25) valgte i januar å følge drømmen. Han sluttet i Folkebladet og kjøpte en enveisbillett til California for å satse på en karriere som skuespiller.

Se hele klippet på Youtube her

På sin blogg skriver han at han ikke kunne se for seg å sitte på et kontor som journalist resten av livet. Han beskriver seg selv som en eventyrlysten, artistisk sjel, fanget i reporters kropp.

- Hvis du ikke lever for drømmene dine, hva lever du for da? spør Egge.

Følger drømmen

Egge sa opp jobben, pakket kofferten og dro til Los Angeles for å gjøre den han innerst inne alltid har hatt lyst til - å bli skuespiller.

- Jeg hadde nesten ikke penger med meg, og jeg kjente ingen. Jeg hadde heller ingen steder å bo, forteller han.

Ifølge bloggen til Egge skal han de neste åtte månedene studere for å bli skuespiller ved New York Film Academy i Hollywood.

- Mine ambisjoner er så klart ingenting annet enn å klare meg i Hollywood. Jeg er nå en av flere hundre tusen strebende skuespillere i Los Angeles, skriver han.

Tilfeldig

Petter var en tilfeldig forbipasserende da en tryllekunstner mistet kofferten med alt innhold i på gata i Los Angeles. Egge stoppet for å hjelpe mannen med å plukke opp baller, kunstige fugler og andre tryllerelaterte ting. Kort tid etter spurte tryllekunstneren om Egge ville være med inn å møte Ellen Degeneres.

Petter svarte selvfølgelig ingenting annet en ja, og lettere sjokkert og undrende ble han med inn til showet som da var direktesendt.

- Jeg vet at det er vanskelig å være skuespiller før du får din første rolle, og fordi du stoppet og hjalp da ingen andre gjorde det, skal jeg gi deg 500 dollar, sa DeGeneres.

Sjokkert

Egge mistet mål og mæle og responderte med «Tuller du?» flere ganger.

Det likte tydeligvis show-verta og ga derfor Egge ytterligere 500 dollar.

Etter den høyst uforutsigbare hendelsen i går kveld gikk Egge hjem med om lag seks tusen norske kroner ekstra fra den internasjonale talk show-stjerna Ellen Degeneres.

- Ok folkens, jeg anbefaler The Ellen Show i dag. Og det er ikke ofte jeg gjør, bare så det er klart, skrev Egge i går kveld.

Folkebladet har ikke lykkes å komme i kontakt med Egge.

(Folkebladet.no)

Foto: Skjermdump, Youtube, EllenShow