FINNSNES: Håndverkere er i full sving med å klargjøre den første leiligheten i Finnsnes Panorama. Det dreier seg om det som har vært en eksisterende lelilighet i bygget. Denne er totalt strippet ned, og i ferd med å bli bygget opp på nytt.

- Vi skal ha den ferdig til 17. mai, og skal bruke den som demo-leilighet. Denne leiligheta er for øvrig allerede solgt, opplyser Andreas Blomli, som eier Finnsnes Panorama sammen med Geir Løkke.

Fredag leverte de to inn byggesøknad for resten av bygget. Planen er å innrede totalt 18 leiligheter i andre og tredje etasje samt en ny fjerde etasje i bygget. Hver leilighet blir fra 50 og opptil 136 kvadratmeter og får havutsikt og balkong. På taket blir det fellesbalkong. I underetasjen skal det bli sju garasjeplasser, samt carporter.

Stor interesse

- Hvordan er interessen for leilighetene?

- Det er stor interesse. Geir (Løkke) har den fulle oversikt, men det siste jeg hørte var at omtrent halvparten er solgt. Det er klart, dette er leiligheter midt i smørøyet. Brorparten av interessentene er folk fra 40 år og oppover, folk som ønsker å selge eneboligene de bor i og flytte midt i sentrum av Finnsnes. Alle som har vært og sett er overrasket over den flotte utsikta. Vi regner med at interessen vil ta seg ytterligere opp når vi kommer for fullt i gang med byggingen og folk ser at det skjer noe, sier Blomli.

- Hva vil leilighetene koste?

- Det er snakk om markedspris, på linje med det som finnes ellers i området.

Ferdig i 2015

Han og Løkke regner med at byggesøknaden skal være ferdigbehandlet i kommunen før ferien, og at de kan gå i gang for fullt med prosjektet etter ferien.

- Leilighetene skal være innflyttingsklar til våren 2015, sier Andreas Blomli.

Blomli er også i gang med å bygge et leilighetsbygg med fire boenheter i Harvikveien sentralt på Finnsnes - ved Coop Extra. Også her opplever han stor interesse.

- Vi har i tillegg flere prosjekter på gang i sentrum, sier Andreas Blomli.

(Folkebladet.no)