FINNSNES: I den anledning ønsker de å takke Siri Lund i banken, Lenvik kommune, Finnsnes pensjonistforening og Roger Sørensen for å ha åpnet lommeboka.

- 1.000 kroner har gått til innkjøp av en gressklipper siden medlemmene av «Kløver 8» skal hjelpe til med klipping av plenen rundt Frivillighetssentralen, forteller Aasmund Tollefsen.

Han sitter i styret i «Kløver 8» og forteller at de andre pengene har gått til innkjøp av materiell - slik som spillekort, dubleringsmaskin, datamaskin, skrivere og lignende.

- Takket være disse gavene kan vi i dag tilby alle som ønsker litt hjernetrim velkommen til frivillighetssentralen hver tirsdag formiddag, påpeker Tollefsen.

- Svært viktig

Ifølge han spiller de ikke bare bridge når de treffes.

- Vi koser oss også med kaffe og vafler, samt at vi legger stor vekt på det sosiale aspektet. Alle skal trives her selv om praten noen gang går ut over kvaliteten på spillet, sier han og smiler.

- Dersom man blir med, støtter man også opp - og da blir Tommy Myklebust glad. Det er han som driver frivillighetssentralen, legger Tollefsen til.

Han er ikke i tvil. Frivillighetssentralen er enestående.

- Et svært viktig samlingssted for lag og foreninger, sier han og påpeker til at ved høstens inntog ønsker de å lære opp flere til å spille bridge.

- Det er så enkelt at selv med bestefar kan lære det, smiler han.

Opplæring

Ikke nok med det. Tollefsen har også vært i kontakt med Finnsnes ungdomsskole som skal lære de eldre i bruk av nettbank.

- Ungdom i dag er jo kjempeflinke til å bruke både mobilen og nettbanken. Nå skal noen ordne til et kurs for oss på frivillighetssentralen, forteller Tollefsen som også har vært lærer.

- Jeg vet fra før av at Siri Lund i banken er veldig imøtekommende. Derfor håper jeg også på et samarbeid fra den sida også, sier han avslutningsvis.